pikus45 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 No czegoś takiego się nie spodziewałem !!!! Totalny odlot,co było z fantami,zostały na Słowacji czy raczej Polska.Może jeszcze jakieś fotki.Może za rok taki wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sodomsky Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Super impreza,świetne fanty,a na dodatek wszystko a legalu".Hmm...ziemia nadal nie zmrożona,może wypadzik jeszcze w tym roku?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 Witanko. fanty - cóż zostały u znalazcy (czechy) ale miło było popatrzeć. w marcu kolejny zlot tak więc zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 @ Grzegorz42Ta ostatnia fotka zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie. Trzymaj rękę na pulsie i tak z miesiąc wcześniej przypomnij o tym zlocie.@ irasiad...Może by tak zorganizować zbiorowy wyjazd..."Tu się kroi chyba zbiorowy NAJAZD, a nie wyjazd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 WitamOwszem teren i fanty arcy ciekawego (w marcu nawet chwili momentu sie nie bede zastanawial aby tam byc i pokopac na obcej" ziemi) ale poza zegarkiem czy sygnetami, to reszta wyglada jak po elektrolizie i zabiegach konserwacyjnych - kiedy wy to czysciliscie? Chyba ze z piasku byly wyciagniete ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Panowie spasujmy-bo jeszcze w czechach prawo zmienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Grzegorz42 mam nadzieję że dasz znać co i jak z tym zlotem tegorocznym.Byłbym bardzo wdzięczny jak dałbyś znać na PW o terminach bo mogę przegapić wiadomości na stronie główniej.Pozdrawiam.Dasz dółblackdog68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ja się chętnie piszę na taki wyjazd;] Tylko niech śnieg stopnieje bo na razie zapowiadają kolejne opady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Cześć!A czy przez łódź lub bliską okolicę ktoś by jechał??Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Też z niecierpliwością czekam na szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Grzesiu jakaś konkretna data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 bardzo chętnie pisałbym się na taki wyjazd, również jedno miejsce dla mnie proszę zarezerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 Witanko.Termin dokładnie nie jest znany ,zniknie śnieg i zlocik się odbędzie.zlot trwa trzy dni ( weekend ).W tym roku planowane są wyprawy.1. Morawy2.Bieszczady od strony czeskiejPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 A tak nam zeszłego roku rogi w bieszczadach rosły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 troszkę odznak - wykopki Ondraszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 c.d Ondraszka skarby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 witam,jestem z kalisza i również się piszę na ten zlocik...czekamy więc na termin pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 witam Grzegorz, również piszę się na kolejny wypad do Czech, nic tylko czekać na dokładny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 WitamGrześ jak będzie tylu chętnych to albo pojedziemy na 10aut, albo trza pomyślec o jakimś autobusie ;-).To się koledzy z czech zdziwią jak zobaczą naszą krajową ekipe.Pzdr maniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 witam serdecznie my transport mamy chętnie pojedziemy czekamyna datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpaszqette Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 No będzie chyba więcej niż 10 ja też jadę z obsadą. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 oj, jak tak dalej pójdzie to się okaże, że nasza ekipa z Polski będzie tą przeważającą w Czechach heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 3 Luty 2010 Autor Share Napisano 3 Luty 2010 Momarmm byłeś to wiesz jak jest,najwyżej u Havranka rumu i piwa braknie hihi.Na tym zlociku bedziemy poszukiwac tych skarbów o których dyr muzeum opowiadał ( śmieszny Joźin ).Myślę że nikt z pustymi kieszeniami nie wróci,a im więcej chłopa tym większe szanse na sukces.Ale jak narazie to zima strzasznie u kolegów Michała, Adama,Hawranka trzyma, pisał że świata nie widać a o dotarciu do miasta nawet niema co marzyć ,snieg i te serpentynki w górkę i z górki.Morawy też planują imprezkę Ondraszek i reszta ekipy, mowa jest o karpatach i bieszczadach od czeskiej strony, tym razem weż kilof abyś ponownie saperki nie złamał, ja też się w ten sprzęt uzbroję.Teraz tylko zostało czekać aż śnieg zniknie, bo w biesach wciąż czekają na mnie te talary,a w sudetach złote kielichy.Pozdrawiamps.Kudłaty , Mariusz jak śnieg odpuści to może jakiś wspólny wypad przed zlotem aby sprzęt odkurzyć, i słuch wyostrzyć.Maniek i te dąbki trzeba sprawdzic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 dajcie znać kiedy będziecie się wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.