enfield Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Źle sie dzieje:(http://esochaczew.pl/pokaz.php?pokaz=news&id_news=16533&szukaj=http://esochaczew.pl/pokaz.php?pokaz=news&id_news=16497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 tego nie zrobił nikt normalny...to nawet nie ma uzasadnienia..oby im ręce przyrosły do tyłków za to co zrobili.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Neandertalczycy normalnie brak słów.Mam nadzieje że policja ich dopadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 To samo było na W-tte na mogiłach Obrońców kilka lat temu.I do dziś nikt nikogo nie złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Szwarce Jure na ich zakute pały.Policja do roboty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Gdzie jest policja , że dochodzi do takich rzeczy - łapię 15 latka za jego pasję . Na pewno nikt normalny tego nie zrobił :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Oj naprawde żle sie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Niszczenie grobów ( bez wględu jakiej narodowości spoczywają tam szczątki ) jest zbrodnią...Lepiej dla nich , by dorwała ich policja niż któryś z nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 a dlaczego myślicie że to Polacy zniszczyli :], to nie kradzież, tylko dewastacja tak? mało to u nas innych mniejszości narodowych nieprzychylnych Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enfield Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Czyli wedle Ciebie kto to zrobił?Tylko błagam , nie pisz że Żydzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Albo komuniści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 A może zrobili to sataniści (I), którzy po wypiciu paru butelek (II) przyjechali na rowerach (III) poubierani w koszulki z Che (IV) i brunatne krawaty (V), a ich celem była kradzież (VI)...I- rozumie się samo przez się;II- pijacy;III- cykliści;IV- komuniści;V- faszyści;VI- złodzieje;..................Panowie- błagam.Symulacja przypadkowa- można nieskończenie wiele wersji napisać- ale to już na HP zapraszam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:00 21-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 niee, do żydów nic nie mam dla mnie głównym sprawcą w teoriach spiskowych są ukraińscy nacjonaliści :D działający w Polsce, oni zdolni są do takich błahostek a i tak nikt nie wpadnie na to ze to oni, oczywiście to moja stronnicza i jedna z dziesiątek hipoteza.Jak coś złego się stanie to zawsze będę na nich zganiał bo mi tak wygodnie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Z wiarygodnego żródła wiem że zrobili to prenumeratorzy Gazety Wyborczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 lefa to by się w sumie zgadzało, szybka tania sensacja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.