Grzebiuszka Napisano 20 Lipiec 2002 Autor Napisano 20 Lipiec 2002 Jak widać z ilości postów ,to chyba pomysł tego forum był trafiony.Bocian ,Twoje dziecko ma roczek i rośnie,a do tego jakie mądre.Wielki wirtualny tort i szampan dla Ciebie ,za codzienną czujność.Życząc wszystkim i sobie oby tak dalej" z najlepszymi życzeniamiGrzebiuszka
Spyder Napisano 20 Lipiec 2002 Napisano 20 Lipiec 2002 I ja dołączę gratulacje od siebie.Oby tak dalej Bocian.Pozdrawiam.Paweł Spyder" Liszewski
Hartmann Napisano 20 Lipiec 2002 Napisano 20 Lipiec 2002 Aby dzieło rosło w siłę,a Twórcy żyło się dostatniej.Lezsek
Gość Napisano 20 Lipiec 2002 Napisano 20 Lipiec 2002 ((((((: Jak na scenie po udanym spektaklu. Autor !!! Autor !!!
Gambit Napisano 20 Lipiec 2002 Napisano 20 Lipiec 2002 Dużo słońca i słodyczy Tobie, Forum, Gambit życzy. ;)
Rufus Napisano 20 Lipiec 2002 Napisano 20 Lipiec 2002 Do BOCIANA i WSZYSTKICH forumowiczów :)))Gratulacje i życzenia następnych owocnych lat w BOCIANim gnieździez Bielska-Białej !!!!!Rufus
marecki. Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 wtedy mieliśmy tylko jedno forum i na nim o wszystkim pisaliśmy teraz mamy lepiej bo jest podzielone tematycznie ciekawe jaki nowy dział powstanie niedługo pzdr
vonadamski Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Witam!!!Rowniez dolaczam sie do zyczen. Jednak to dopiero rok minal ... nie dwa ??? :))))))Z powazaniem o rok starszy vonadamski
Monti Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Jestem tu od niedawna a czuję się jak w domu :)Najlepszego dla całej załogi !!!!!!! Płytkich dołków i cennych fantów.......życzę jaczyli Piotr
Grzebiuszka Napisano 27 Marzec 2004 Autor Napisano 27 Marzec 2004 Koledzy,to miłe ,że składacie życzenia i dobrze się tu czujecie ,ale proszę popatrzcie na datę założenia wątku:21 lipiec 2002r - i wtedy to własnie minął roczek naszemu forum. Mam nadzieje ,że 21 lipca b.r bedę mogł Bocianowi złożyć życzenia z okazji 3 rocznicy. A szkrab nieźle się rozwija ;) Pozdrawiam ,Grzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.