Skocz do zawartości

Remont Stug IV -Grzegorzew vol2

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam!Gratulacje,Gratulacje!!.Wybieram się 19.09.do Poznania na prezentację.Czy będzie można zobaczyć tego dnia orginalnego MG ze Stuga?Pozdrawiam wszystkich od projektu!
Napisano
Wyrazy uznania dla ekipy i wszystkich, którzy się przyczynili do tego sukcesu!
Żeby tak jeszcze tego ze Skarżyska ruszyc..- jak widac można!
Oficjalna prezentacja 19.09 ale o której godzinie?
Witam Kolegę 17 postów wstecz i proszę o zmianę niku bo jakoś do mojego się przyzwyczaiłem pomimo (ostatnio) rzadkiej obecności-za co z góry dziękuję i pozdro!
Napisano
Witam ostatnio byłem w muzeum i Kapitan ten co się tymi czołgami opiekuje mówił ze impreza zaczyna się w sobotę od godziny 10 .Tylko ostatnio miałem problemy z zaparkowaniem samochodu w okolicy a z tego co wiem impreza jest bardzo nagłośniona i będzie dużo ludzi .
Napisano
Cała impreza planowana jest na godzine 10.00. Jest to dzień Święta Centrum więc będzie zbiórka na placu, podziękowania i wręczenie nagród. Będzie też mała defilada sprzętu, jakieś niespodzianki przygotowane przez Wojsko i gwiazda" dnia-Stug. Sama jednostka jaki tereny przyległe mają ograniczona powierzchnię. Bedzie zapewne ogromny tłok i zamieszenie. Ale nic na to nie poradzimy. Nie rozciagniemy placu i nie rozciągniemy ulicy na parking. Co mogę poradzić przyjezdnym ? Wszystkie obiekty znajdują sie w ładnym kompleksie leśnym ( Lasek Golęciński)jest tam też bardzo przyzwoita restauracja-kawiarnia. Można podjechać dużo wcześniej, ze spokojem zaparkować i poczekać w fajnym miejscu.

Jacek
Napisano
Czy Stug gdzieś pojedzie ? Nie wiem . Nie od nas to zależy.
Właścicielem pojazdu jest Skarb Państwa, a prawnym opiekunem Wojsko Polskie. Jeżeli ktoś ma ciekawy pomysł gdzie go pokazać niech pisze prośby do Dowódcy Wojsk Lądowych. Będzie zgoda- będzie wyjazd. Taki wyjazd to spore koszty i radzę tym którzy będą pisać te prośby aby wzięli to pod uwagę.
My tu nic nie mamy do planowania.

Jacek
  • 2 weeks later...
Napisano
Panowie mam pytanie: czy na forum jest ktoś kto ma do czynienia z car audio" tzn. amatorsko albo zawodowo. Chodzi mi pewien pomysł po głowie i muszę pogadać z fachowcem.
jc1234@wp.pl
503 492 135

Jacek
Napisano
No to Stug trafił dziś do miejsca stałego pobytu.Zapewne pojawią się z dziś zdjęcia na stronie Stuga.
Raczej wszystko już gotowe na 19.09
Jacek
Napisano
Powrót do domu": http://www.sturmgeschutziv.pl/component/content/article/1-latest-news/119-stug-iv-powrot-do-domu

Jutro ( czwartek ) o 17:15 na TVN24 - ciekawy reportaż o StuG'u IV :D
Napisano
Do kompletu do jeszcze wam trochę panowie brakuje. A osłony (ekrany) to gdzie? A osłona włazu dowódcy pojazdu to gdzie? Będą?
Napisano
Witam!I znów(jak zwykle)ktoś się musi przyczepić.Za dobrze poszło?Temat ekranów był wałkowany-wystaczy poczytać.A właz kierowcy nie ma aż takiego wpływu na sprawność pojazdu i ogólny efekt wizualny.Pozdrawiam.
Napisano
Ależ tu nie chodzi o czepianie się!
Fajnie, że pojazd jest odbudowany. Ale nie można zaraz pisać, że pojazd jest kompletny, bo to bzdura.
Do wizualnej kompletności to mu brakuje wymienionych już elementów, a w środku to jeszcze trochę więcej. I tyle.
Napisano
Źle się wyraziłem. Do kompletu jaki sobie tam gdzies kiedyś założyliśmy.
Na resztę nie ma środków i nie będzie. Ekranów nie ma i też raczej nie będzie. Chyba że ktoś ma i da .

Jacek
Napisano
http://www.sturmgeschutziv.pl/component/content/article/1-latest-news/119-stug-iv-powrot-do-qdomuq?91d97d31c50dc52ff95bbf5f36976935=dd84d70e4a18230bdd0ed07b6b55b369
Mało, że jeździ to jeszcze i strzela! Co było amunicją"?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie