Swiety82 Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 Znajomy dzis opowiadał, jak na budowie gdzieś w Legnicy jeździli i zbierali regipsy 2 kilometry od budowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 to u mnie przed wczoraj to dopiero poszalało, jak o 21.30 pier.. to podskoczyłem na równe nogi, i za chwile czuję dym w w domu, jak się okazało piorun trafił w stodołę sąsiada znad przeciwka pełną słomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 po tym jak zadzwoniłem pod 998 wziąłem kamerkę i poszedłem do siebie na balkon, tu już po przyjeździe straży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 pierwsza jednostka sp pokazała sie po ok 10/11 minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 a tu jakiś tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 zapomniałem załadować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Wczoraj w Kraku najpierw upał do 38 st w cieniu , nocą burza. A dziś rano zanosiłem kolejno wszystkie kompy do serwisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 w centrum też prawie nonstop leje. Połazić nie mozna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Czegoś takiego jeszcze nie widzialem. Piorun za jednym zamachem zaliczyl pięć drzew. O wrażeniach wzrokowo-sluchowych nawet nie wspomnę.Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 nad Sieradzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Wyglądam sobie przez okno, i widzę piękne ciemne chmury na horyzoncie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Wyglądam przez drugie okno.... armagedon? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 W Zakopanym zapewne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 Zeszły rok był ciekawy, ten również zapowiada się nieźle, pierwsze lepsze wyładowania w tym roku mamy za sobą... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Te mapy są do d... W zimie czytałem forum , znalazłem ten wątek i kliknąłem w link. Za oknem śniegu do pasa , mróz ze 20 stopni a na mapach kolorowo od burz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 Na tej górnej tak, jakby nadajnik się zaciął, ale dolna działa ok. btw burz w zimie-sam byłem świadkiem piorunów tej zimy, pierwszy raz w życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 działający radar burzowyhttp://www.industry.siemens.com/industrysolutions/global/de/blids/service/spion/Seiten/spion_pl.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.