miki93 Napisano 16 Maj 2009 Autor Napisano 16 Maj 2009 wykopalem cos takiego i nie wiem czy to zostawic czy wyrzucic prosze o pomoc
8total4 Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 lefa, jeden tekst z słuchawka od prysznica, stanowi za mało, aby przynieść Ci sławę ?Młodsze pokolenie poszukiwaczy trzeba uświadamiać, a nie deptać z błotem, wiec jezeli nie masz nic do powiedzenia na tym forum - dowartościowuj się na znanych portalach newsowych, tam znajdziesz godnych przeciwników", zwłaszcza w komentarzach.nie-pozdrawiam!
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 Pany- dajcie na luz. Tak, jak nie można odmówić racji Tradytorowi, to wpisy część pozostałych Użytkowników udowadniają, że po pierwsze prawdopodobnie zjedli wszelkie rozumy (?), po drugie, że nigdy nie zaczynali i nie prosili o pomoc. A po trzecie,że SPAMUJĄ, co nijak ma się do Regulaminu :-)
miki93 Napisano 16 Maj 2009 Autor Napisano 16 Maj 2009 wykopalem cos takiego i nie wiem czy to zostawic czy wyrzucic prosze o pomoc
Trooper85 Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 Ludzie, zlitujcie się!!! Jak już dajecie taki złom do ID to przynajmniej go wyczyśćcie!!!
Tradytor Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 Ostatnio z tym złomem na forum jakaś masakra jest,coraz więcej tego kawałek blaszki do id,itp.,itd.
Pytanie
miki93
wykopalem cos takiego i nie wiem czy to zostawic czy wyrzucic prosze o pomoc
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.