Skocz do zawartości

Mój film

Jacoob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
po co od razu te nerwy, jak dla mnie bomba, mi sie podobało, wiadomo trzeba dopracować, ale w końcu nie od razu Kraków zbudowano, weźcie sobie obejrzyjcie film pt. Hubal, i zobaczcie jaki niemcy mają transporter, to padniecie:D, a ktoś sie UAZ'a czepiał. Jacoob a ty prosząc o opinie musisz sie liczyć z krytyką, nie każdemu sie musi to samo podobać, a radek chyba trudności z rozumieniem co to znaczy film niskobudżetowy.
Żeby prawo w Polsce było inne, chetnie bym pomógł w efektach pirotechnicznych:)
pzdr!!!

Nic nie usuwaj,filmik to może nie rewelacja ale jak na pierwszy raz to jest całkiem nieźle.
A Radkiem się nie przejmuj bo ostatnio rozsmakował się w czołgach i niema czasu na kręcenie czegokolwiek.

ok ok, nie no rozumiem nie każdemu musi się podobać, mnie osobiście się również niezbyt podoba, tzn wiem ze mogę więcej, uchylę rąbek tajemnicy że do kolnej produkcji ze znajomymi składamy rosyjskie motory z epoki, a dobra tam jakoś jest ;D
PS: Co oni za transporter tam mają? ;D

hehe Kto walczy na kogo? Co to za bronie? mundury? Pierwsza myśl to wojna hiszpańska a później było wiadomo, że IIWW. Środek filmu to czasy współczesne, samochód i inne. Akcja z biciem w ręcz też jest fajna - po co aktor rzucił broń kiedy mógł walczyc na kolbe. Czy to miało oznaczac akcje oddziału paranormalnego SS "Transport tajnej broni? Dramat"

Radziu ,cóz to znaczy z biciem wrecz" ? Coś mi tutaj...

Jacoob, chyba radzieckie, a nie rosyjskie? Chociaż w gruncie rzeczy Urala GearUp też można aktualnie złożyć... :-)

Co tam składacie?

Tylko nie zróbcie dniepro-kaśki albo mw z dniepra mt16.

Pozdrawiam, Łukasz

Miło! :-)

Ja na codzień Uralem jeżdżę. Jakbyście mieli jakieś problemy z nim to wal śmiało na maila albo na gadu 792152. W miarę swoich możliwości postaram się pomóc!

Pozdrawiam, Łukasz

Efekty specjane proponuje zaczerpnąć z kultowego juz Pan Kleks w kosmosie" i Akademia pana Kleksa" ,dobre mieli pomysly ,np samoloty na zyłkach itp tricki :D Jacoob ,pomyśl nad tym...

Wg. ciebie Pyra, że dam taki przykład każdy początkujący metalowy zespół to plagiat Metalliki? No nie wiem nie każdemu wychodzi tak samo i nie każdy kręci to samo, a poza tym apomnianemu Żołnierzowi" to ja do pięt nie dorastam, pik pomyśle pomyśle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie