Tradytor Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Dramatem to są nie raz Twoje wypowiedzi Radziu (bez obrazy) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 po co od razu te nerwy, jak dla mnie bomba, mi sie podobało, wiadomo trzeba dopracować, ale w końcu nie od razu Kraków zbudowano, weźcie sobie obejrzyjcie film pt. Hubal, i zobaczcie jaki niemcy mają transporter, to padniecie:D, a ktoś sie UAZ'a czepiał. Jacoob a ty prosząc o opinie musisz sie liczyć z krytyką, nie każdemu sie musi to samo podobać, a radek chyba trudności z rozumieniem co to znaczy film niskobudżetowy.Żeby prawo w Polsce było inne, chetnie bym pomógł w efektach pirotechnicznych:)pzdr!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Nic nie usuwaj,filmik to może nie rewelacja ale jak na pierwszy raz to jest całkiem nieźle.A Radkiem się nie przejmuj bo ostatnio rozsmakował się w czołgach i niema czasu na kręcenie czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Radek twierdzi że pierwsza myśl to wojna hiszpańska ciekawe skąd by się tam wzioł ten Stg44?Jak dla mnie jak na pierwszy Twój film to nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 ok ok, nie no rozumiem nie każdemu musi się podobać, mnie osobiście się również niezbyt podoba, tzn wiem ze mogę więcej, uchylę rąbek tajemnicy że do kolnej produkcji ze znajomymi składamy rosyjskie motory z epoki, a dobra tam jakoś jest ;D PS: Co oni za transporter tam mają? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 hehe Kto walczy na kogo? Co to za bronie? mundury? Pierwsza myśl to wojna hiszpańska a później było wiadomo, że IIWW. Środek filmu to czasy współczesne, samochód i inne. Akcja z biciem w ręcz też jest fajna - po co aktor rzucił broń kiedy mógł walczyc na kolbe. Czy to miało oznaczac akcje oddziału paranormalnego SS "Transport tajnej broni? Dramat"Radziu ,cóz to znaczy z biciem wrecz" ? Coś mi tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Bojewaja Razwiediwatielnaja Dozornaja Maszina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 sorry z biciem w ręcz" ,klasyk juz za młodego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 Sudajew cóż ma znaczyć twoja wypowiedź? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Jacoob, chyba radzieckie, a nie rosyjskie? Chociaż w gruncie rzeczy Urala GearUp też można aktualnie złożyć... :-)Co tam składacie?Tylko nie zróbcie dniepro-kaśki albo mw z dniepra mt16.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Nie no Gratuluje fajnego filmu :) spoko naprawde.Na reżysera mogłbys pojsc moze bys cos fajnego nakrecił jakis wojenny film :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 O ile się nie mylę jest to ural m-67, co prawda trochę powojenny ale myślę że się przyda co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 Adamusek dzięki dzięki Obserwujcie wątek, może jakieś postępy będę czynił w kierunku kręcenia filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Miło! :-)Ja na codzień Uralem jeżdżę. Jakbyście mieli jakieś problemy z nim to wal śmiało na maila albo na gadu 792152. W miarę swoich możliwości postaram się pomóc!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Oczywiscie HQ to skrot do Headquarters (nie high quality:), a armia lubi skroty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 miałem na myśli BRDM, tylko ten w filmie miał jeszcze mg-34 do góry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Nieudolny plagiat tego filmu. Nawet się udziela pod tym samym nickiem w opiniach ( jacoob47 )http://www.youtube.com/watch?v=29CU7HdSREM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 aha pyra fajnie, czemu tak uwazasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Dobre jest,każdy od czegoś zaczyna.Czas teraz na nakręcenie bitwy pod Kurskiem lub Powstania Warszawskiego:)to jest wyzwanie...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf31 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Witam,to ja się pochwale filmikiem moich znajomych, co wy na to ? :)http://www.youtube.com/watch?v=eyVL48SBNHM&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Niezłe i mocne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 tak - ale to chyba bardziej Hubal" niż wrzesień 39"...dobra dynamika...tak trzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Efekty specjane proponuje zaczerpnąć z kultowego juz Pan Kleks w kosmosie" i Akademia pana Kleksa" ,dobre mieli pomysly ,np samoloty na zyłkach itp tricki :D Jacoob ,pomyśl nad tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 Wg. ciebie Pyra, że dam taki przykład każdy początkujący metalowy zespół to plagiat Metalliki? No nie wiem nie każdemu wychodzi tak samo i nie każdy kręci to samo, a poza tym apomnianemu Żołnierzowi" to ja do pięt nie dorastam, pik pomyśle pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Rudolf- robi wrażenie.Choć, podobno nawet przed wojną, zima nie zaczynała się we wrześniu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.