Skocz do zawartości

Wyciągnięcie T-34-76 w Rosji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Było tu kiedyś na Odkrywcy to zdjęcia z informacją, że wytargany chyba pod Grudziądzem, ale to było ze dwa lata temu i nie pamiętam szczegółów, może to jakaś mistyfikacja była :) Ale to nie zmienia faktu, że wydobyto już w Polsce dobrze zachowane pojazdy, choćby ten transporter Wołoszańskiego (chyba z Pilicy??). Pozdrav.

Napisano
Faktycznie jak w tym dowcipie...
Bo nie w Polsce, nie w Grudziądzu i nie z bagna.

Tak na marginesie mam pytanie do kol. Bandolero. Skoro tak bardzo nie lubicie tej jewropy" do dlaczego startujecie w wyborach do jewropejskiego" parlamentu???
Czyżby PECUNIA NON OLET?
Napisano
Jak bys bandolero do konca czytal watki to bys sie dowiedział ze to na Ukrainie bylo, a tam Wisły nie ma i nie bedzie.
Transporter Wołoszanskiego to pewno jego prywatny samochód ale nie słyszałem aby go w Pilicy utopił :)
Napisano
Pewnie macie rację z tym Wołoszańskim. Jeśli chodzi o Libertas i UPR, to chociaż nie mam z nimi nic wspólnego, znam powody, dla których startują w eurowyborach. Po pierwsze, Libertas NIE JEST partią eurosceptyczną" jak przedstawiaja ją lewicowe merdia. Libertas popiera integrację, a sprzeciwia się jedynie trachtatowi lesbońskiemu. Inaczej mówiąc, Eurokołchoz TAK, ale na innych zasadach, żądają między innymi demokratycznego wyboru prezydenta Jewropy :) To teraz już wiecie, dlaczego Libertas dostał wsparcie od Wałęsy- przecież na całym świecie istnieje tylko jeden osobnik, godzien zostać PREZYDENTEM ZJEDNOCZONEJ EUROPY xD. Jeśli zaś chodzi o UPR, to startują, by ośmieszyć głupotę demokracji" eurokołchozowej i ostatecznie doprowadzić do rozkładu tego marksistowskiego lewiatana bądź do wystąpienia Polski z eurosowietu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie