kopijnik2 Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 ...w Moskwie, na Placu Czerwonym, - rozdają Wołgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 A ja myślałem zerowery i nie w Moskwie.Czyli ta bajka co tu kiedyś była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Było tu kiedyś na Odkrywcy to zdjęcia z informacją, że wytargany chyba pod Grudziądzem, ale to było ze dwa lata temu i nie pamiętam szczegółów, może to jakaś mistyfikacja była :) Ale to nie zmienia faktu, że wydobyto już w Polsce dobrze zachowane pojazdy, choćby ten transporter Wołoszańskiego (chyba z Pilicy??). Pozdrav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Transporter Wołoszańskiego?Coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Faktycznie jak w tym dowcipie...Bo nie w Polsce, nie w Grudziądzu i nie z bagna.Tak na marginesie mam pytanie do kol. Bandolero. Skoro tak bardzo nie lubicie tej jewropy" do dlaczego startujecie w wyborach do jewropejskiego" parlamentu??? Czyżby PECUNIA NON OLET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 O UPR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Albo polskim Libertas:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Jak bys bandolero do konca czytal watki to bys sie dowiedział ze to na Ukrainie bylo, a tam Wisły nie ma i nie bedzie. Transporter Wołoszanskiego to pewno jego prywatny samochód ale nie słyszałem aby go w Pilicy utopił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Pewnie macie rację z tym Wołoszańskim. Jeśli chodzi o Libertas i UPR, to chociaż nie mam z nimi nic wspólnego, znam powody, dla których startują w eurowyborach. Po pierwsze, Libertas NIE JEST partią eurosceptyczną" jak przedstawiaja ją lewicowe merdia. Libertas popiera integrację, a sprzeciwia się jedynie trachtatowi lesbońskiemu. Inaczej mówiąc, Eurokołchoz TAK, ale na innych zasadach, żądają między innymi demokratycznego wyboru prezydenta Jewropy :) To teraz już wiecie, dlaczego Libertas dostał wsparcie od Wałęsy- przecież na całym świecie istnieje tylko jeden osobnik, godzien zostać PREZYDENTEM ZJEDNOCZONEJ EUROPY xD. Jeśli zaś chodzi o UPR, to startują, by ośmieszyć głupotę demokracji" eurokołchozowej i ostatecznie doprowadzić do rozkładu tego marksistowskiego lewiatana bądź do wystąpienia Polski z eurosowietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Posmialismy, poplakalismy a teraz proponuje wrocic do tematu watku ktory brzmi : Wyciągnięcie T-34-76 w Rosji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.