tudek__ Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Pelikan,i jak,wiesz już coś na temat losu nieszczęsnego bohatera?
pelikan85 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 najlepsze jest to iż przed pójściem eks na policje rozmawiałem z nim telefonicznie i tłumaczyłem że wtargnął że niszczy lecz nic to nie dało ponieważ stwierdził że odzkodowanie mu się należy.w każdym razie nie interesowało policji chodzenie z wykrywaczem ani nic w tym stylu(mamy u nas dość luźnych policjantów), kazali jechać pograbić pole.Czy panowie policjanci byli u rolnika nie wiem.wczoraj wieczorem po krótkiej wymianie zdań zakończyłem znajomość z eks.do użytkownika liha:nie życzę sobie byś wypowiadał się na mój temat w taki sposób jak to robisz, nie znasz mnie, a jeżeli tak bardzo interesuje Cię sytuacja zaistniała zapraszam do Czempinia w Wlkp.pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Nie W tylko Wy- Pelikan i eks. U W to krowa by się nie uchowała, albo mleko czarne było.PS Jedziesz do Warszawy palić opony?
pelikan85 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 Panie człowiekśniegu mleczarnia jest fajna:)Panie woytas nie bardzo zrozumiałem Twych postów na temat udeptanej ziemi.
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Woytas lubi na gołe klaty, jak Rejtan nie przymierzając.PS On sam też czasem nie łapie własnych wpisów.
woytas Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 a tak marudze....- zabrzmialo jak wezwanie na pojedynekjeti jam sprzedany wiec mi to lotto
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 O sprzedanych mi, właśnie, chodzi. Sporo moich znajomych jedzie :-)
pelikan85 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 a tak z innej beczki czlowieksniegu skąd znasz Czempińską mleczarnie jeśli oczywiście można wiedzieć...??\\
woytas Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 aa trefl mnie nie tyka - ja mam performance...precz z biurokracja!!!
woytas Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 jeti robi sery w domu - sekret mnicha- wiec zna branze
pelikan85 Napisano 6 Maj 2009 Autor Napisano 6 Maj 2009 czyżby Czempińskie wyroby obiegły całą Polskę??\\No proszę jam nie wiedział ,że moja mieścina taka sławna:):)Często ludzie z pod Poznania(ok 30-40km) nie wiedzą gdzie Czempiń jest:P
karpik Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 kazali jechać zagrabić pole":)))Gdybym nie żył w Polsce to bym nie uwierzył:)))
Hitboy64 Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 On zna wszystkie mleczarnie w kraju, poznał je szukając idealnego smaku sera i śmietany...
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 I taki fajny ( i rozwojowy ) wątek ście zabili na śmierć. Nikt się nawet pokłócić nie będzie chciał, zakładając że wszyscy jaja sobie robią.PS A co mi zostało- Browary Mieszczańskie już daaaaaaaaaawno ś.p.
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Tia, że o nielocie i Dzikim nie wspomnę. Btw- cholerny nielot nauczył się koty naśladować i drze dziób od rana do nocy. Kiedy po nią wpadniesz?
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Hiciu- Ciebie też mogę adoptować. Jakaś klatka czy woliera się znajdzie, trawnik spory- będziesz miał gdzie się wybiegać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.