szczepciu Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 O co chodziło z tym wpisem z godzin między 14 a 15 o znalezieniu bursztynowej komnaty, który to wpis po jakimś czasie zniknął?Pozdrawiamszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Szczepciu to były ćwiczenia z poleceniami html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 A na ćwiczenia poszedłeś jako ochotnik, czy to ma coś wspólnego z nie-świńską grypą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Grypa nie świńska ale upierdliwa i nie chce mnie opuścić.Stąd te zabawy chociaż pogoda piękna i wielka majówka skłania do oderwania się od kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 grypa nie-świńska,nie ptasia,nie szalone krowy,nie wąglik,a grill-kac spowodowany brakiem pochodu pierwszomajowego:)))ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 beero teraz sam poznałeś jaka jest wyższość pochodu 1 majowego nad grilowaniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Jakież było moje zdziwienie dzisiaj rano,że obudziłem się w domu obok żony:)ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Pomsee sprawdź pocztę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Beero- dawkujesz napięcie jak Hitchcock. Czy to była Twoja żona i/lub Twój dom?Sorki- ząb mnie na......... ( boli :-(Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:42 02-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 No tak,ale się zdziwiłem (chyba zabrała do domu) :DZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Yeti sorry za drugiego posta, ale beero, beero, beero:)nie BerroZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 beero a ja jednak myślałem, że ta żona obok, której się obudziłeś to jednak nie była Twoja ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 A dzięki pomsee za naświetlenie sprawy, bo już się wystraszyłem, że jakieś zwidy mam. Pozdrawiamszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.