zbyniek Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Oj szykuje się niezła jazda z tym sms-em.pozdr
Swiety82 Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 jeśli masz to w formie tekstu to popróbuj z translatorem... jeśli nie to wątpię... mamy na forum jakichś talibów? ;)
Swiety82 Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Od prawej do lewej czyta się chyba hebrajski-to mi wygląda na jakiś arabski?
bandolero Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Kolego Beero, muszę przyznać, że mam kłopoty z tłumaczeniem :0 Wydaje mi się, że to jest tekst w którymś z dialektów arabskich, a ja nie jestem dobry w dialektach, znam jedynie arabski język komunikacji", czyli literacki (lugha at-tawasul). Nie rozumiem kilku słów i nie mogę ich znaleźć w słowniku, dlatego tekst jest dla mnie niejasny. Zrozumiałe jest tylko drugie, krótkie zdanie: KTÓRY KRAJ ODPOWIE?". W każdym razie jest tu mowa o śnie, jego następstwach, oraz o dźwięku i obrazie sennym. Ale o co chodzi, nie wiem, bo nie znamy kontekstu. A wiesz może, skąd ten sms przyszedł? To byłoby wiadomo, jaki to dialekt, na przykład syro-palestyński, maghrebijski czy iracki. Wtedy może jakoś znalazłbym brakujące słowa. Pozdrav.
Gniewkos Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 bardziej raczej hindi i szedł bym w tym kierunku!pozdro!
seeker Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 To nie czasem ten sms z Indii co zabija? :DPzdr
maxim026 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 napisane jest.Świnska grypa was atakuje a talib dzide szykuje kłi kłi kłi
Pytanie
beero
jak w temacie ZDROW
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.