Skocz do zawartości

pora zmienić ,. ale na co???

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam panowie nadchodzi czas zmiany na inny zestaw do poszukiwań.
poszukuje (raczej z praktyki a nie reklamy) sprzętu raczej na kolor ,monety i militakre(odznaki niesmiertelniki klamry itp).taki co głeboko bieże.
prosze o konkretną pomoc.
szperam troszke i szperam ale warto poprosic i was o pomoc w wyboże,więc prosze koledzy i kolezanki o pomoc.
Napisano
Ja bym Ci proponował może Minelaba GT. Na militarkę jako tako daje radę i na kolor też.
Można się jeszcze zastanowic nad Proximą. Jej zbytnio nie znam,ale jest chwalona pod względem uniwersalnośći.
Napisano
Jeśli chodziłeś z Cz3D to od Sovereigna lepszy byłby Explorer, Etrac lub X-Terra 70/705(względnie Safari), jeśli chodzi o Minelaby. Co do Whitesów to XLT lub DFX albo, jesli kasa nie problem, poczekaj na Spectrę V3.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Spectra V3 to nowy wykrywacz firmy White's. Polski dystrybutor powinien wkrótce mieć go w swojej ofercie tyle, że to dość droga zabawka, pewnie około 5ciu tysięcy złotych..

Pozdrawiam

VW
Napisano
Mam teraz problem bo na forum które prowadzę, jest już w sumie kilkadziesiąt stron na jej temat, ale jeśli podam Ci linka to nie spodoba się to adminowi a jeśli napiszę do Ciebie na PW to jak się okazuje też będzie reklama:))
Spróbuj więc znaleźć info samodzielnie:) Dodam, że w 4tym, najnowszym numerze magazynu internetowego Thesaurus News masz pełen opis funkcji Spectry V3.

Pozdrawiam

VW
Napisano
dzięki znalazłem ,sporo tego tam jest spor.
tylko sporo kasy on będzie kosztował.
jest nadczym sie zastanowić i zobaczymy jak wypadną testy w terenie.
a jak ten Whites VISION ? miałeś okazje go testować ?????
  • 6 months later...
Napisano
Sovergin GT to uniwersalny sprzęt, super zasięg i dobra dyskryminacja. Zobacz na tematy w sekcji z odkryciami. Jest tam kilka tematów razem z moim prezentujące możliwości tego sprzętu. Osobiście ja bym go na nic innego nie zamienił a miałem Explodera II na temat e-tracka i SE dużo nie wiem ale znam chłopa który zamienił XLT na minelaba bo zasięg XLT był slaby, i XLT jest dosyc wolny. To znaczy ze jak masz stal blisko kolorku to pokaże ci tylko stal.
Pozdrawiam FG
Napisano
A czemu chcesz zmieniać??? CZ3D To super sprzęt, myślę ze po prostu Ci się on znudził:D , problem polega na tym że jest on o wiele lepszy od proponowanych przez kolegów niektórych sprzętów.
Napisano
Festung, chyba coś pokręciłeś... To Minelaby są wolne, Xlt to sobie możesz ustawić jak chcesz. Nawet tak, żeby był szybszy, oczywiście nie za darmo bo kosztem zasięgu...
Pozdrawiam
Maniutek
Napisano
Witam.
Wątek ma już pół roku ponad , FestungGlogau nie wiem czemu go odgrzebałeś może maxim026 już ma nowy sprzęt ?
Brzęczyszczykiewicz używałeś Sovereigna GT ;)?
pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie