Skocz do zawartości

pomocy!!! co byście kupili do 1500pln?

odyn1974

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
odyn1874 - rzeczywiście tematów tego typu było skolko ugodno, więc czemu nie skorzystać z wyszukiwarki?
Z nowych sprzętów faktycznie Proxima, ale warto też rozejrzeć się za używanym np. Whites 6000, Orzełek, czy czasem nawet XLT się trafi. Więcej inicjatywy kolego:)

Pozdrawiam

VW
  • 4 weeks later...
Napisano
wiekszosc kolegow sie zgadza ze najlepszy stosunek do ceny ma proxima, (do ceny która posiadasz),wraz z kolega VW, ktory jest znawca w temacie
pozdrawiam
Napisano
Odyn, a ze sprzedaży którego masz procent?

Brzęczyszczykiewicz, wiesz coś o czym inni nie wiedzą?

Ciekawy tok rozumowania: skoro się pyta, to będzie będzie polecać sam sobie"

Albo nie jestem w temacie, albo jestem za cienki w wymyślaniu teorii spiskowych...
Napisano
Witam
Przepraszam że może troche nie w temacie . Miałbym pytanie do kolegi Brzęczyszczykiewicza miałe ostatnio okazję pobawić się troche xlt z sondą bm 1500 i za boga nie wiem jak przełączyć z trybu statycznego/all metal na tryb dynamiczny/all metal.
pozdr.
Napisano
Grzech, w XLT masz do dyspozycji:
1. tryb dynamiczny (mixed mode =OFF)
2. tryb statyczno-dynamiczny (mixed mode =ON)
3. namiastkę trybu statycznego za włączeniem pinpointu na stałe (do przodu) ale nie próbowałem jak się to zachowuje w dłuższym okresie czasu, bo to normalnie jest tryb przeznaczony do chwilowego namierzania.

W trybie 2 dźwięk z kanału statycznego jest zawsze typu all metal" a z kanału dynamicznego podlega ustawionym regułom dyskryminacji.
W rybie 1, jeśli chcesz mieć dynamika all metal", należy wyłączyć dyskryminację (audio disc. =OFF i ewentualnie visual disc. =OFF)

Przestudiuj dokładnie instrukcję, tam wszystko jest.
Napisano
odyn 1974 osobiscie szczerze polecam jabelka.jest idealny.sam kopie sporo przy jego uzyciu i jestem naprawde zadowolony.na plazy kopalem 60cm dol i wyjalem kawalek blachy wielkosci paznokcia na kciuku...pozdrawiam
Napisano
Człowieku, facet ma 1500 do wydania, więc nie będzie kupował bylejakiego Jabelka... Tym bardziej żeby stracić czas na kopanie 60 cm dołków tylko po to, aby odnaleźć w nich bezsensowny kawałek stali... Myślenie nie boli.

M.
Napisano
beaviso tyle ma przeznaczone ale nie musai wszystkiego wydawac na piszczalke...a to o tym dolku swiadczy o skutecznosci i czulosci sprzetu...masz racje myslenie nie boli ale jak jest u ciebie to sam tylko wiesz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie