Ostatnio zauważyłem go na ścianie u babci i chciałbym dowiedzieć się czy to polski?-bo mi trochę przypomina pruskiego.Zastanawiające są też nóżki (brak szponów) które nie są odcięte,ułamane itd. itp. Końcówki wyglądają jakby były fabrycznie tak zrobione tzn. są zaokrąglone bez żadnych ostrych krawędzi.
-wysokość około 30cm -szerokość około 20cm to tak na oko bo zapomniałem zmierzyć :(
Nie spodziewam się,że to jakiś rzadki okaz czy coś w tym stylu,ale może ktoś powie coś ciekawego na jego temat? Prosze o wszelkie info i sugestie.
Pytanie
Roadrunner
Ostatnio zauważyłem go na ścianie u babci i chciałbym dowiedzieć się czy to polski?-bo mi trochę przypomina pruskiego.Zastanawiające są też nóżki (brak szponów) które nie są odcięte,ułamane itd. itp. Końcówki wyglądają jakby były fabrycznie tak zrobione tzn. są zaokrąglone bez żadnych ostrych krawędzi.
-wysokość około 30cm
-szerokość około 20cm
to tak na oko bo zapomniałem zmierzyć :(
Nie spodziewam się,że to jakiś rzadki okaz czy coś w tym stylu,ale może ktoś powie coś ciekawego na jego temat?
Prosze o wszelkie info i sugestie.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.