bartass11 Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 lancuszek ze srebra(widoczna proba 925)...ale caly czarny - jak go wyczyscic?w odpowiedzi na wasze pytaniaplaze na ktorych kopie sa nad jeziorami szukam takich przy osrodku wczasowymw 90% zdjecia ktore wstawiam sa z innej plazy - wiec na jakies 50 wypadow nikt mi nie zwrocil uwagi ze cos robie nie legalnie itp, wrecz przeciwnie wzbudzam spore zainteresowanie ludzie sa bardzo ciekawi...a czasem nawet osoby starsze opowidaja mi ciekawe rzeczy o okolicy (np jak dawniej wygladala plaza, kiedy powstala, gdzie byly wojska itd)ogolnie zakaz kopania jest chyba tylko na plazach nalezacych do wojska bo ogolnie jest tam chyba zakaz wstepu...no i na plazach prywatnych(chociaz takiej nie spotkalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 tak najważniejsze gdzie były wojska - podziwiam cię i gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Łańcuszek wrzuć do soku z cytryny i co 5 minut przecieraj bawełnianą szmatką.Efekty beda bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 kwasek cytrynowy i gorąca woda. Szczypta albo dwie kwasku cytrynowego na minimalną ilość wody tak aby przedmiot był cały zanurzony. Po 2-3 minutach przedmiot trzesz między palcami - efekt gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 kwasek cytrynowy i gorąca woda. Szczypta albo dwie kwasku cytrynowego na minimalną ilość wody tak aby przedmiot był cały zanurzony. Po 2-3 minutach przedmiot trzesz między palcami - efekt gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Srebro wysokiej próby czy li tak 800 i w góre switnie czysci ocetpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2009 chyba przedobrzylem...tak tarlem ze lancuszek zerwalem w dwoch miejscach:(...i odechcialo mi sie juz czyscic...nadal czarne..ale troszke osadu zeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 w drodze do domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 i jeszcze to z zaleglosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 15,78 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2009 ooooo witam, dawno Pana Kalkulatora" nie bylo...czyzby baterie sie rozladowaly;)dzis nowe zadanie...i moj pierwszy guzik(znaleziony w LESIE)...szkoda ze tworzywo sztucznepozdrawiamP.S z matematyki jak standardowo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 bardzo tam u ciebie ludzie rozrzutni z gestem :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 a no i ja witam Pana bartassa :)te nowe zadanie troche trudniejsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 dzieki zaznaczonej monecie, ktora zostala znaleziona przez moja sympatie (pierwsze jej znalezisko liczone w zlotych a nie w groszach) udalo mi sie przekroczyc bariere 500zl (na szczescie pozniej tez znalazlem swoja 5zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 na szczescie palca nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 i oczywiscie zglosiles znalezisko do najblizszego twojemu meldunkowi US ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 woytas - ale sie czepiasz -daj spoko - zobacz jak wątek trzyma w napięciu - liczę i liczę - :):):):) idziesz ze szkoły do domu a tu trach 18.80 ! idziesz z domu do szkoły a tu trach 15,90 !! - nie potrzebne stypendium :):):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 w niedziele jest nieczynny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 ja tam mam do US daleko :)zycze koledze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 u mnie ja sie żule dowiedzą to będą śmigać z wykrywką a nie z wózkami :):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 hehe dobrze na tym wyjdą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Chłopaki, a z biżuterii co Wam najciekawszego wyszło na plaży i czy bardzo ciężko o taki fant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 a ja dzisiaj jadą do pracy sięgnąłem do kieszeni i nie uwierzycie znalazłem to !!!! aż strach myśleć ile znajdę w następnej kieszeni wracając do domu !:):) każdy musi sie odreagować prawda bagnet hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 To moje z poniedziałku, leżało we mchu ;DBędzie na napóje energetyczne" na następny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 dzisiaj cieniutko...ciekawe gdzie sie podzialy lancuszki od tych zapinek...a ten pierscionek prawie jak srebro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.