Schivelbein Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Wyniki trzeciego wypadu:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 2. Moje pierwsze sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Wyniki czwartego wypadu:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Spoko fanty i przyjemność kopania w miękkim podłożu.Wrzucaj ,ale może będzie lepiej w Hyde Parku,wtedy nikt z zaadrosnychnie będzie prawił ci idiotycznych morałów.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 i skarby z kolejnej plazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 i troszke sreberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 ponowna wizyta na starej plazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 troszke PRL, grosiki miedzywojenne, zeton do telefonu i chyba sreberko (kolczyk)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 i pare feningow z poczatku XX wieku, znajdowaly sie w jakims zardzewialym metalowym pudelku w ksztalcie podobnym do koperty od kieszonkowego zegarka (niestety zostal po nim tylko haczyk...i rdza) mam tutaj pytanie czy mozna w jakis bezpieczny sposob usunac zardzewiale pozostalosci wspomnianego metalowego pudelka ktore przywarlo do monet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 może namocz w occie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 oczywiscie że nie mocz ich w żadnym occie bo zrobią się czerwone jak truskawki..tych co są sklejone nie rozklejaj, bo to relikt upływających lat.mocz w oliwce te pojedyncze, i przecieraj filcem, tak aby zdrapac delikatnie te stalowe pozostałości.powinno powoli schodzic..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 I ocet to przede wszystkim trawienie fantu, kiedyś spróbowałem łuskę wyczyścić, od tamtego czasu odradzam wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 aha :D no to dzieki na przyszłość się zastosuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 mala godzinka na przypadkowo znalezionej plazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 a mam jeszcze pytanie czy kolega czymś czyści te monety ( jeśli tak to czym ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 sporo...ale same drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 troche PRL...i obraczka ze srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Myślę,że tym wątkiem jasno utarłes nosa Tym,którzy mówią ,że ACE 250 to zabawka:) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 w sumie fajny wątek, a dogryzać nie ma co ponieważ nigdzie nikt w regulaminie nie pisał, że jest to forum poszukiwaczy ale tylko przedmiotów przed/wojennych.pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH poszukiwaczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 ja także nie mam nic do tego wątku. Batrass a po polach nie śmigasz ? czy tylko po plażach ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 raz biegalem 2-3h po polu i znalazlem pol" traktora i jakos sie zniechecilem, na plazy zawsze cos sie znajdzie co cieszy oko, druga kwestia jest taka ze moja dziewczyna idac ze mna na plaze moze sobie polezec na kocu ,poczytac ksiazke, porobic zdjecia czy teraz opalac...a na polu to tak kiepsko i strasznie sie wynudzila...Jednak spodobalo sie jej biegaie z wykrywaczem i postanowila ze na jesien kupi sobie sprzet (pewnie za moje znalezne:)))) i wyrusze z nia na pola - tym bardziej ze do tego czasu okoliczne plaze beda wyczyszczone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 plaża 2 km od domu...jak to wykopalem pewnemu starszemu panu ktory siedzial na lawce 1m od znaleziska i ktoremu przeszkadzalo pikanie wykrywacza az szczena opadla:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 i na waciki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.