Skocz do zawartości

Czy jest we Wrocławiu jakaś zorganizowana grupa poszukiwaczy?

nightmare

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie

Sam jestem z Wrocka i fajnie było by się czasami wybrać jakąś ekipą na poszukiwania albo zrobić grilla i powymieniać się doświadczeniami.

Pozdarawiam
Napisano
WOW

No na reszcie ktoś sie odezwał ;)

Już myslałem że we Wrocku nie ma poszukiwaczy ;)

Zobaczymy czy ktos jeszcze się dołączy i podziałamy coś

Pozdrawiam

N
Napisano
Serdeczne dzięki za zaproszenie, ale za tydzień to się chcę integrować na zlocie w Siewierzu. Ale jakby nie wypaliło to będę dzwonić. Auto muszę oddać babie do pracy i w dalszym ciągu szukam transportu.
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam, jestem początkująca i szczerze powiem, że fajnie byłoby spotkać się z osobami, które mają większe doświadczenie. Razem z mężem zaczęliśmy od niedawna eksplorację" kilku fajnych miejsc, ale też jesteśmy zdania że spotkanie z innymi to dobry pomysł. Zatem jeżeli temat nadal otwarty to jesteśmy chętni :)
  • 1 month later...
Napisano
Poszukuję chętnych z terenu Wrocławia na wspólne wypady na wykopki.Ostatnio zakupiłem piszczałkę i trochę się wkręciłem ;))) mam już kilka znalezisk oraz kilka ciekawych miejsc do sprawdzenia ;))

Kontakt na GG:3799618

pozdro.......
  • 6 years later...
Napisano
sam jestem chętny na jakąś wycieczke ale jak kiedys pisalem taki sam temat to nikt nie odpowiedzialm,a tu prosze jest ekipa Wrocławska... jakiś kontakt?
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie