martian. Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Też już mi się nawet nie chce iechcieć" chodzi o pisanie bo albo kartona dostanę albo wetnie posta.Pozdro
longwood Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 pomsee zlituj się, tnij sobie dalej aktualności a nam pozwól spokojnie gaworzyć
pomsee Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Karpik zadbaj o to by nie używać wulgarnych słów w postach (patrz regulamin forum) i wtedy ich sens pozostanie nienaruszony.
pik78 Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 jak to spiewala jedna blondyna:Odchodze ,dluzej tak nie wytrzymam ,chce byc wreszcie szczesliwa ,bleble ble..."Prezydent ogłosi załobe narodowa ponownie ?
SZZ Napisano 19 Kwiecień 2009 Napisano 19 Kwiecień 2009 Szkoda Daniel:(dowiedziałem się o Twojej decyzji dzisiaj, zupełnie przypadkowo od znajomego, bo coraz rzadziej tu zaglądam. Nie zawsze zgadzałem się z Twoimi poglądami, ale zawsze z zainteresowaniem czytałem Twoje wypowiedzi. Będzie mi ich brakowało, bo wiele wnosiłeś do tego forum pod względem intelektualnym.Pozdrawiam
karpik Napisano 19 Kwiecień 2009 Napisano 19 Kwiecień 2009 A nie dodasz które forum jest słuszne i intelektualnie sprawniejsze?:)Naśle paru bagnetów i zrobimy stabilizacje:)
banderas Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Cze.martian-po ile masz te żółte kartki,ze dwie bym odkupił jak byś tanio policzył{na czerwoną mnie nie stać }.karpik-widocznie forum odkrywcy to analogia do fiatów 126 p {maluchów}.Wszyscy na nich się szkolili,teraz przesiedli się w limuzyny i maluch beeee.Niektóre woły zapominają ,że były cielętami;]]]].Borsuk-nie może być ostatnie pożegnanie,bo to tak jak śmiertelne morderstwo,cofnięcie się do tyłu,zejście na dół itp.Borsuk wracaj bo mody wlepią Ci czerwoną kartkę.[jak wrócisz ,to mam fajną klamerkę na wymianke;]]]pzdr.
Arseon Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Daniel chyba nie zrobisz nam tego do zobaczenia w terenie pozdro>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.