martian. Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Też już mi się nawet nie chce iechcieć" chodzi o pisanie bo albo kartona dostanę albo wetnie posta.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 pomsee zlituj się, tnij sobie dalej aktualności a nam pozwól spokojnie gaworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Karpik zadbaj o to by nie używać wulgarnych słów w postach (patrz regulamin forum) i wtedy ich sens pozostanie nienaruszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 ja tak ogolnie o calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 jak to spiewala jedna blondyna:Odchodze ,dluzej tak nie wytrzymam ,chce byc wreszcie szczesliwa ,bleble ble..."Prezydent ogłosi załobe narodowa ponownie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Szkoda Daniel:(dowiedziałem się o Twojej decyzji dzisiaj, zupełnie przypadkowo od znajomego, bo coraz rzadziej tu zaglądam. Nie zawsze zgadzałem się z Twoimi poglądami, ale zawsze z zainteresowaniem czytałem Twoje wypowiedzi. Będzie mi ich brakowało, bo wiele wnosiłeś do tego forum pod względem intelektualnym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 A nie dodasz które forum jest słuszne i intelektualnie sprawniejsze?:)Naśle paru bagnetów i zrobimy stabilizacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Cze.martian-po ile masz te żółte kartki,ze dwie bym odkupił jak byś tanio policzył{na czerwoną mnie nie stać }.karpik-widocznie forum odkrywcy to analogia do fiatów 126 p {maluchów}.Wszyscy na nich się szkolili,teraz przesiedli się w limuzyny i maluch beeee.Niektóre woły zapominają ,że były cielętami;]]]].Borsuk-nie może być ostatnie pożegnanie,bo to tak jak śmiertelne morderstwo,cofnięcie się do tyłu,zejście na dół itp.Borsuk wracaj bo mody wlepią Ci czerwoną kartkę.[jak wrócisz ,to mam fajną klamerkę na wymianke;]]]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 to do zobaczenia Daniel na polach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 tylko napisz jaki masz teraz nik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Daniel chyba nie zrobisz nam tego do zobaczenia w terenie pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.