Nirven Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 zgadzam się - gry z serii HOI są świetne :) z wojennych gram też w COD i Company of Heroes i kilka wersji MoH
mkduch Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 Moim zdaniem COD 5 i jeszcze kiedys Mortyr 2 byl fajny tylko ta grafika odstrasza
robertRobin88 Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 Dla mnie COD wszystkie częsci i BiA Earned in Blood
poldek175 Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Panzer General 2,Blitzkrieg i oczywiście MOH
X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Call Of Duty, Medal Of Honor, Wolfenstein też jest dobry a ta najnowsza wersja wymaita !!!
B-E-D-A Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Ja osobiście polecam serię Call of Duty (Firt Person Shooter), Blitzkrieg (strategiczna), Wings of Prey: Skrzydła Chwały (symulator, ale posiada również tryb zręcznościowy).No i jeszcze Medal of Honor, chociaż bardziej przepadam za CoD'em.
DariuszTe Napisano 20 Marzec 2014 Napisano 20 Marzec 2014 Ja również uwielbiam znaną serię gier taktycznych- Combat Mission. Ujął mnie ciekawy sposób podejścia do tur (równoległe wykonywanie ruchów w 60 s. sekwencjach) i bardzo duży nacisk na realizm i fizykę. Wiadomo że grafika w grach tego typu to sprawa dosyć umowna i odgrywa ona drugorzędne znaczenie. Moje ulubione części to oczywiście okres II WŚ- Africa Korps i Barbarossa to Berlin, ale z tych nowszych produkcji bardzo lubię też część Afganistan z już lepszą grafiką ale nie zmienionymi zasadami prowadzenia rozgrywki. Dla tych którzy nie mieli styczności z serią- zdecydowanie polecam. Starsze części są już ciężko dostępne, można dorwać jeszcze pojedyncze sztuki za grosze na allegro, te nowsze (jak np. Afganistan) można chyba tylko dostać na stronie afan (wystarczy wpisać w google i trochę poszukać). Seria jest praktycznie nieśmiertelna dzięki fanom, którzy ciągle dodają nowe misje i kampanie.
Blaszczu Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Najlepsze gry wojenne to oczywiście Call of Duty,Call of Duty 2,Call of Duty 3,Call of Duty:United Offensive,Call of Duty:Big Red One,Call of Duty:World At War.Polecam też serię Brothers In Arms.
mek100 Napisano 18 Lipiec 2015 Napisano 18 Lipiec 2015 Uważam że Call Of Duty 2, Call of Duty:World At War i do tego Modern Warfare 2 to bardzo dobre gierki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.