krecik wz. 65 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Jakby ktoś rzucał we mnie kamieniami też bym się wściekł... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Może liczył ,że mu nore wykopiesz ,a ty go z grubego kalibru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 ni to koń ni krowa, wygląda na zdziwionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Zdziwiony młody łosiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 młody zawsze zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Co dziwi? Młody to zawsze dziwi... ehh wojsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Dziwi się co to za osobnik go podgląda:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Taa,to Ty wlazłeś na jego miejscówkę a nie On na Twoją ;-).pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 zobaczył łaciatego dziwoląga to go zamurowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 To piwo w takich flaszkach produkują ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 to ze stadionu 10śęćolecia trochę czuć benzyną ale dopalacz niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 :))) Pozdrawiam kolege ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 No belba , kolego ,ale mięsień piwny to sobie wytrenowaliście fiu,fiu;-)pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 paliłem 2dwie paczki Cameli dziennie któregoś poranka powiedziałem że więcej nie zapale żadnej faj.Trwam w tym postanowieniu już 6lat a w nagrodę dostałem kałdun.Pozdrawiam palaczy i co wyszli z nałogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Znam ten ból pal paliłem 9 lat niepalę od 7 i też się przytyło , ale jak to mówią: każdy ptaszek ma swój daszek:-)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 znajomy po rozwodzie mówi że bezrobotny muś mieć dach nad głową.Panowie z fotografii mają najlepszy towar na stadionie widać ich z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Brzuch u mężczyzny jest tym ,czym piersi u kobiety":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Takiego mieszkańca dziś spotkałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 padlina :)ja dzisiaj oprocz goscia z wykrywka ktory sie ukrywal.. - pozdr dla kolegi z czerwonej skody z rejestracja swd... spotkalem same slimaki winniczki - ale dzisiaj tylko wyprawa geocache... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Żadna padlina-uciekał aż miło :) spotkałem w sumie trzy sztuki-przez jednego omal orła na rowerze nie wyciąłem-chciałem ominąć biedaka i wpadłem w krzaki, ale przynajmniej w ramach przeprosin ukłonił się do fotki. Potem przepędziłem z drogi aby ktoś go nie próbował rozjechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Małe nieszkodliwe robaczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 w zeszlym roku usilowalem zlapac malego zaskronca do reki...ale byl szybki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Ale gostek z czerwonej skody musi sobie pluć w brodę takie fory na forum przegapić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 ale ja wiem kim jest ten gostek :)to naprawde utytuowany szukacz...zdobywca nagrod - ja go znam a un mnie ni :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.