ensiferum3 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Jeszcze zimą- nie wzruszyły się nawet kiedy byłem kilka metrów od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 10x zoom optyczny i 5x zoom cyfrowy - dlatego zdjęcie brzydkie ale wszędzie ich pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Siedziała sobie na stercie kamieni potem zdenerwowana sesją fotograficzną uciekła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Dała się blisko podejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Mały zielony smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Pijaweczka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 przyjemnie popatrzec ale idziesz przez krzaki czy wysokie zarośla i sarna się zerwie 2 metry od ciebie to juz nie jest fajnie już 3 razy bym zawału dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Taka wielka bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Uciekł z Sahary:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 a ten nie uciekał.ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 A ja spotkałem taką bestie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Ta bestia to padalec, podlega ścisłej ochronie na terenie całej Polski.A kto widział Eskulapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Dzisiejszy bociek,zdjęcie trochę lipne bo na maksymalnym zoomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Stock84-Ja :) w górach a tak u mnie to tylko zaskrońce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Piękny smoczek.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 A to Daniel ostatnie już jakie u nas zostały niestety za dużo kłusoli sam władowałem się we wnyka w zaroślach jak bym takiego dopadł to nie wiem co bym mu zrobił.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 A o to ten wnyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 J.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 sprzęt do rycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 pomocnik krawcowej poducha na szpilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Dziki z Wakcaji w Gdańsku,żrą draże,sezamki bułki:) 650km na południu gdzie mieszkam inna ekipa obrabia ziemniaki mojej babki:) O cukierkach im się nie śniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 To ja może podzielę się pewną historią. Bodajże rok temu odwiedzałem piękne miasto Płock ;]. Pamiętam, że dni były wtedy strasznie wietrzne, i nieopodal Katedry Płockiej, po trawie biegał mały ptak drapieżny - jastrząb, czy sokół - nie wiem, nie znam się na tym. jako że w okolicy biegało dużo bezpańskich psów Ppostanowiłem zainterweniować. Pierwszy telefon - straż miejska. Usłyszałem, że nie zajmują się takimi sprawami, i dostałem telefon do miejscowego ZOO. Tam, dowiedziałem się, że oni nie przyjmują ptaków z niewiadomego źródła, z obawy o ptasią grypę ( to był ten okres). Później telefon do ptasiego pogotowia, czy jakoś tak, w każdym razie organizacja działająca na pobliskich terenach. Dla nich było z kolei za daleko te 20 km... Niestety, nie wiem, co dalej działo się z ptakiem. Tylko w takich sytuacjach często okazuje się co człowiek może zrobić w tym kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Moje spotkanie z dzikim zwierzem bylo nastepujace.prez okolo 300m szedla za mna lis ,w odleglosci okolo 10 metrow ,az sie wk******m i rzucilem w niego kamieniem to zawrocil. Wsciekly byl chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Pewnie szukał bratniej duszy a ty go od razu kamieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.