Skocz do zawartości

coś do 300zł

humek55

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
temat pewnie już wyczerpany i nudny ale pomóżcie
długo już poszukuję czegoś za 300 zł może być używane
co sądzicie o
- pulsar 4
Napisano
kolego w tej cenie polecam smętka, zaden sprzet nie robiony przez male chinskie raczki. Smetekmto najlepszy sprzet w tej cenie ewentualnie rutus ultra lub solaris uda ci sie zlapac okazyjnie
pozdro
Napisano
Za 3- stówy to kino ,kawiarnia i spacer , bo na taksówkę może Ci już nie starczyć .Ja swojego styranego Smętka sprzedałem za cztery i pół .Za kwotę o której mówisz możesz kupić sprzęt z żółtej krainy, który skutecznie i trwale zniechęci Cię do tego hobby ,Ale może właśnie o to chodzi .Pozdro...
Napisano
tak teraz okazyjnie to Rutusa Solarisa za 900 zł, kupisz :(
http://allegro.pl/item573756264_rutus_solaris_najlepszy_wykrywacz.html

kolego dozbieraj trochę i pomyśl nad kanarkiem
Napisano
Jak do 300zł to Jabel sam taki wykrywacz posiadam i jestem zadowolony pulsar to praktycznie to samo co jabel jeśli chodzi o militarke to jabel z cewką 30cm
Napisano
dokładnie tak jak kolega wyżej napisał - w sumie w tej cenie jedyne sensowne sprzęty to starsze Rutusy - przy dobrych wiatrach nawet byś może ultre II (dobra wyrywka na początek, statyki dynamik, dyskryminacja) wyrwał, chociaż raczej ciężka sprawa :) ale Ultre I i Firsta to już swobodnie, chociaż raczej mało tego się na allegro pokazuje bo ludzie jakoś się nie chcą tych sprzętów pozbywać, albo już ich mało zostało:)

Jeszcze ewentualnie możesz poszukać All-a (dynamik, dyskryminacja), też w tej kwocie powinieneś znaleźć i jak dobrze wykonany to powinien na początek styknąć, ale to produkcja amatorska więc poszczególne egzemplarze mogą sporo się różnić jakością :)

Solaris za 300 złotych ? nie ma szans - 500 złotych to jest dobra cena za Solarisa i raczej nikt Ci niżej nie sprzeda, chyba, że naprawdę okazje trafisz.

lepiej dozbieraj ze 200 złociszy i wtedy już będziesz miał deczko większy wybór - bo będziesz się mógł też za ACEm 250 rozejrzeć.

wiem, ze ciągnie w pole, ale nie łaś się na chińszczyznę za 300 złotych, bo tylko się będziesz potem irytował - to co piszą o tych wykrywaczach sprzedawcy to zwykłe bzdury...

możesz oczywiście łyknąć klasykę czyli jabelka, ale on nie ma dyskryminacji i po 10tym dołku wykopanym za 5cm drucikiem możesz się mocno zniechęcić do tego hobby
Napisano
może kup sobie neodyma i jabelka po 5 miesiącach kopania uzbierasz na jakiś lepszy sprzęt. ja tak zrobiłem tylko że nie miałem neodyma a pużniej kupiłem ace 250 2 miesięcznego w cenie 570zł :)

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie