sqr Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Witam kolegów!! Jakiś czas temu na forum toczyła się ciekawa dyskusja na temat owej legalizacji...W tym samym czasie niestety zmusziny byłem wyjechac z polski i nie mogłem sledzić owego wątku.W związku z tym mam pytanie: Jak ta kwestia została zakonczona??? dzieki i pozdrawiam! SQR
PAWEL*STRC Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 i myśle , że w najbliższym czasie to sie nie zmieni ;/ ;/
pawelek Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 a szkoda bo wtedy zniknąłby może problem drugiego" obiegu staroci.
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Mi tam w podziemiu" jest wygodnie, nie zamierzam wychodzić gdziekolwiek:)
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 A jak ktoś posiada własne poletko i np śmiga na nim bo np. zgubił obrączke" to jak wtedy można legalnie czy nie ?
kokesh Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Tradytor po co pytasz ,jak dobrze wiesz .Czy oczekujesz równie głupiej i naiwnej odpowiedzi .Jeśli tak to odpowiem Ci .Możesz szukać i łazić aż cię nogi zabolą ,tylko lepiej abyś nic poza tą obrączką nie znalazł .Pozdro...
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Jak bym wiedział to bym nie pytał proste pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.