sqr Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Witam kolegów!! Jakiś czas temu na forum toczyła się ciekawa dyskusja na temat owej legalizacji...W tym samym czasie niestety zmusziny byłem wyjechac z polski i nie mogłem sledzić owego wątku.W związku z tym mam pytanie: Jak ta kwestia została zakonczona??? dzieki i pozdrawiam! SQR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Poszukiwania dalej są nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 i myśle , że w najbliższym czasie to sie nie zmieni ;/ ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 I w dalszym też nie. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 a szkoda bo wtedy zniknąłby może problem drugiego" obiegu staroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 I wyszlibyśmy z podziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Mi tam w podziemiu" jest wygodnie, nie zamierzam wychodzić gdziekolwiek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 A jak ktoś posiada własne poletko i np śmiga na nim bo np. zgubił obrączke" to jak wtedy można legalnie czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Nikt mi nie odpowie na moje pytanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Tradytor po co pytasz ,jak dobrze wiesz .Czy oczekujesz równie głupiej i naiwnej odpowiedzi .Jeśli tak to odpowiem Ci .Możesz szukać i łazić aż cię nogi zabolą ,tylko lepiej abyś nic poza tą obrączką nie znalazł .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Jak bym wiedział to bym nie pytał proste pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.