okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 co to jest rogatywka oficera młodszego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 a już wiem to jest czapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Z takim sprzętem to raczej nic konkretnego nie znajdziesz.Zainwestuj w dobry wykrywacz,a zobaczysz, że i fantów przybędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Masakra - nie stać cię nawet na wysiłek zajrzenia do wikipedii?Oficerami młodszymi określamy oficerów do stopnia kapitana włącznie - czyli ppor, por, kpt. Oficerowie starsi - mjr, ppłk, płk.Oficerowie młodsi - pojedynczy galon na otoku czapki, starsi - galon podwójny. To samo naramienniki i oznaki stopni na beretach - gwiazdki (2-4) i jedna belka - oficerowie młodsi, gwiazdki (1-3) i dwie belki - oficerowie starsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 thomson właśnie sie pytam czy go ktoś kupić nie chcę i ile on wart bo 300zł brakuje do ace-a 150 a tak wogule po ile te ace chodzą 700zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Człowieku, poszukaj trochę, a nie zaśmiecasz forum. Wpisz w allegro ace 150 będziesz wiedział ile kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 CZŁOWIEKU 1)SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY!!! 2)TO NIE TARG3)NIE SPAMUJ TAK4)TAKIEJ IGNORANCJI NIE WIDZIAŁEM DAWNO, tak trudno było wpisać rogatywka?!?! Musiałeś wszystkich poinformować że nie masz bladego pojęcia co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 Jak tak to tak.kto powie jak usunąc konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Litościi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 A wogule KonVonWin odczep się ode mnie!!Mój wątek coś ci nie pasuje to tu nie zaglądaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 A wogule KonVonWin odczep się ode mnie!!Mój wątek coś ci nie pasuje to tu nie zaglądaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkk250 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Cześć, też mam 14 lat i też chodze z wykrywką w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 Nareszcie sąsiednia osoba !!gdzie chodzisz dzielnica ja łomianki okopy nad wisłą.jakom masz wykrywkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Okop Ace 150 jest tylko na kolorową drobnice. Na militaria się nie nadaje. Poszukaj w dziale sprzęt poszukiwaczy, a zobaczysz jakie sprzęty są polecane.PS: Nie wiem czy ktoś Ci go kupi nawet za 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkk250 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Moja kolekcja jest w wątku niżej, chodze okolice Zaborów Błonie z Jabelkiem mam zamiar kupić Swętka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 napisz na emajla to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Co do MD 3006" to sprzedałem takiego na Allegro za 200zł (2lata temu)i byłem wdzięczny losowi że tak dużo uzyskałem.Potem zakupiłem Ace-a 250 i wtedy odkryłem co to są prawdziwe poszukiwania detektorem metali :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Moje wpisy nie miałybyć złośliwe tylko miały nauczyć Cię czegoś i dać Ci do przemyślenia, to była lekcja posługiwania się tym forum i netykiety(choć wątpie czy wiesz co to) Ładnie wyceniłem Ci twoj mundur a słowa dziękuje nie usłyszałem...ale jak sobie życzysz już się odczepiam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 okop sprawdź poczte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 okop jesteś poszukiwaczem i odkrywcą , więc częściej szukaj sam takich informacji, np. w wyszukiwarce, a gdy nic nie znajdziesz to wtedy proś innych o pomoc , a co do wykrywacza to po przeglądaj w dziale sprzęt ten temat był wałkowany już dużo razy .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Okop, bez obrazy, ale podrośnij troche. Bo jak się czyta te twoje wypociny to mi się płakac chce. I pokaż lepiej mamie co chcesz w wolnym czasie robić to ci to zaraz z głowy wybije. właśnie sie pytam czy go ktoś kupić nie chcę i ile on wart bo 300zł brakuje do ace-a 150 a tak wogule po ile te ace chodzą 700zł?"--> a allegro to od czego.I faktycznie, zgodzę się z KonVonWin-em, dawno tu takiego nie było, choć jak mi się wydaje coraz wiecej tu takich trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 ta tylko na allegro jest 1 szt z dodatkami nawet nie ma co porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&sg=0&string=ace+150&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 14 lat a z internetu korzystać jeszcze nie potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 kolego okop. może weź swoją wykrywke do piaskownicy, może resoraka jakiegoś znajdziesz.matchboxy i hot wheels'y są w cenie, a i pobawić się nimi można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.