Bobuch Napisano 22 Luty 2009 Autor Share Napisano 22 Luty 2009 Witam! Mam pytanie ,które na pewno Was rozśmieszy,ale chciałbym się dowiedzieć,czy najlepszy serial wszechczasów(jak w tytule postu) został już wydany w nowej kolorowej wersji.Wiem ,że kiedyś tvp(małe litery celowe,na duże od dłuższego czasu nie zasługują) miało plany zrobić kolorowa wersję.Udało im się, czy jak zwykle tylko na planach poprzestali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 jedyne co polandy kolorowali to Jak rozpętałem drugą wojnę światową :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Sami Swoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 fakt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mipal Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Mam pytanie odnośnie serialu: w jakim mieście kręcone były sceny z kpt. Pawłowem w ostatnim odcinku pt. Dom". Chodzi mi szczególnie o te podziemia w których rozbrajali bombę. Podobnie wyglądają wnętrza fortów w Poznaniu. Podejrzewam, że to któreś z miast na naszej zachodniej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobuch Napisano 23 Luty 2009 Autor Share Napisano 23 Luty 2009 Szkoda ,że nie pokolorowali,miałem nadzieję na znalezienie gdzieś kolorowej wersji.A odcinek z kpt. Pawłowem według mojej wiedzy był kręcony w Kłodzku. Także wcześniejsze sceny ,gdy załoga została na opuszczonej stacji benzynowej,Gustlik sprzedał" Honoratę radzieckiemu kierowcy ,a Janek z Magnetem poszli na piwo do miasteczka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Jak leci panorama po śmierci Pawłowa z Twierdzy widać przejeżdżające samochody i śpieszących ludzi. ;)Scena spotkania z Pawłowem, na tle ewakuowanej kolumny Niemców chyba była kręcona gdzieś pod Owczą Górą.W Kłodzku służył mój kolega i pokazywano mu Rudego", który zagrał w kłodzkich epizodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 dla ścisłości scena na opuszczonej stacji benzynowej była kręcona pod Bystrzycą Kłodzką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Niech już lepiej nie kolorują. Ale mogli by zrobić 5+1 jak w Stawce...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
advertus Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 jak kultowy" to tylko czarno-biały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.