bacara Napisano 22 Luty 2009 Autor Share Napisano 22 Luty 2009 szukam namiarów na ludzi,co mogli by mi powiedzieć co mogę zrobic z takim znaleziskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Zbieraj .nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Ale jaką bitwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 mimo że jesteś nowy to nie upoważnia Cię to do tego żeby pisać coś gorzej niż 8 latek...Napisz jakieś konkrety o co Ci chodzi w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Dziwaczne pytanko. No pomysl co mozesz zrobic z takim fantem? 1)Zatrzymac dla siebie jako ciekawostke?2)Sprzedac na allegro ( nie licz na kokosy )3)Odstapic komos kto jest w temacie takich gazetPrzypuszczalnie nie jest to zaden rarytas wiec jesli chcesz zapytac o wycene to powstrzymaj sie. Milo by bylo jakbys podal nazwe tej gazety i powiedzial jaka bitwe opisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 4) dać mnie nieodpłatnie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Kolega Molke podpowiedział w pkt3 najlepiej jak to możliwe-jeśli sam nie zbierasz, oddaj temu co zbiera-na Allegro kokosów nie zarobisz, a możesz kogoś bardzo uszczęśliwić. Jeden zbiera monety, inny papier, ale każdy ceni swoje najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Koniecznie natychmiast przeprowadz na niej próbe wody ognia i powietrza Tzn zrób samolot podpal i wrzuc np do stawu albo jakiejs rzeki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Mirek1973 brawo za świetnie przemyślane porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Porada jest taka ,że jaki poziom pytania taka odpowiedz kolega nie zadał sobie podstawowego trudu do dokończenia mysli przewodniej postu czyli olewka potencjalnego czytelnika ,jak dla mnie generalnie nędznie sie tu robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 jak nie wiesz co zrobic, to mi oddaj..chętnie przyjmę.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 kolega bacara chyba ma tak samo gdzieś tą gazetkę jak i to forum, przyszedł zaśmiecił trochę i liczy że wywoła sensację... Albo że zaraz na priva posypią się sterty ofert o niewyobrażalnej liczbie zer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 kit koleszka wciska i tyle, a z tego co widzc to ziarenko zasiał i zaczyna sie :)))) panowie luzowac kalafiory i tyle.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 To fakt przyznaje Ci racje kolego Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 skoro tak Wam nędznie tu, to zawsze możecie się stąd ulotnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 wymiękam normalnie bo my wszyscy na tym forum to tak .Jak nie zobaczy to nie uwiezy .i odrazu sie atakuje .CHYCLA NIEMA zima jest i psy szczekaja , strach na wioske wyjść a co mówic o logicznym mysleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 mi tez mozesz daćchetnie wezme za darmo w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 kolego KonVonWin od 10 2008 jak sie tupierwszy raz zalogowales to mozejest i ciekawie ale w porównanoiu do 2005 roku i dalej to jak napisałem wczesniej wg mnie robi sie cieniawo houk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 zapewne nie jest to miejsce na dalsze dyskusję na ten temat...Ale chciałbym Ci tylko powiedzieć że forum zacząłem przeglądać coś koło 5 lat temu, może i poziom był wyższy, ale też dostęp do internetu mas był mniejszy, a ciekawych fantów w ziemi dużo więcej...To naturalna koleji rzeczy, ale nie wolno popadać w skrainości głosząc tezy że teraz to tylko badziew i nuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Dla kogo nędza niech nie zagląda kogo interesuje niech się loguje :) prosta sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 tradytor bo mirek ma po czesci racje jesli chodzi o id przedmiotow albo tego typu pytania ja juz kiedys pisalem nie bedac tu od 2005 widze ze wkleja sie kupe smieci i tyle czy nie mozemy wymagac od osob pytajacych troche inteligencji inwencji wlasnej a nie wklejania byle prętu z zapytaniem czy to nie aby czesc skladowa okretu podwodnego poz szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Z tym to akurat się zgodze bo jak się patrzy co nieraz ludzie dają do identyfikacji to poprostu nie mam pytań pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.