Skocz do zawartości

Znalazłem Gazete z 1894 opisuje bitwe pod

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwaczne pytanko. No pomysl co mozesz zrobic z takim fantem?

1)Zatrzymac dla siebie jako ciekawostke?
2)Sprzedac na allegro ( nie licz na kokosy )
3)Odstapic komos kto jest w temacie takich gazet

Przypuszczalnie nie jest to zaden rarytas wiec jesli chcesz zapytac o wycene to powstrzymaj sie.

Milo by bylo jakbys podal nazwe tej gazety i powiedzial jaka bitwe opisuje.

Kolega Molke podpowiedział w pkt3 najlepiej jak to możliwe-jeśli sam nie zbierasz, oddaj temu co zbiera-na Allegro kokosów nie zarobisz, a możesz kogoś bardzo uszczęśliwić. Jeden zbiera monety, inny papier, ale każdy ceni swoje najbardziej.

Porada jest taka ,że jaki poziom pytania taka odpowiedz kolega nie zadał sobie podstawowego trudu do dokończenia mysli przewodniej postu czyli olewka potencjalnego czytelnika ,jak dla mnie generalnie nędznie sie tu robi .

kolega bacara chyba ma tak samo gdzieś tą gazetkę jak i to forum, przyszedł zaśmiecił trochę i liczy że wywoła sensację... Albo że zaraz na priva posypią się sterty ofert o niewyobrażalnej liczbie zer...

zapewne nie jest to miejsce na dalsze dyskusję na ten temat...Ale chciałbym Ci tylko powiedzieć że forum zacząłem przeglądać coś koło 5 lat temu, może i poziom był wyższy, ale też dostęp do internetu mas był mniejszy, a ciekawych fantów w ziemi dużo więcej...To naturalna koleji rzeczy, ale nie wolno popadać w skrainości głosząc tezy że teraz to tylko badziew i nuda...

tradytor bo mirek ma po czesci racje jesli chodzi o id przedmiotow albo tego typu pytania ja juz kiedys pisalem nie bedac tu od 2005 widze ze wkleja sie kupe smieci i tyle czy nie mozemy wymagac od osob pytajacych troche inteligencji inwencji wlasnej a nie wklejania byle prętu z zapytaniem czy to nie aby czesc skladowa okretu podwodnego poz szajka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie