Twetty Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Panowie, a fanty nie wykonane z metalu?? pomyslcie ile cennych gadzetów zalega w ziemi i pewnie nikt ich nie znajdzie chyba że przypadkowo. Miejmy nadzieję że technika pójdzie na tyle do przodu że będziemy mieli wykrywacze do wszystkiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Skarbu hrabiego mi brak;),a może..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Oj sprzęt wykrywający np. porcelanę by się przydał i to bardzo :) A tak na poważnie to marzą mi się praskie grosze ale jeszcze wiele pól przede mną do przeczesania, może pod następną grudą ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 chyba tego nikt nie wykopał(...)a poza tym fajna wyrzutnia ten Fliegerfaust czy jak kto woli Luftfaust"U nas faktycznie, chyba nikt. Ale Niemcy w ciągu ostatnich kilku lat wykopali - i to kilka sztuk.PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 a ja to jeszcze nic nie wykopałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 ja to jeszcze nie wykopałem mojej starej z chałupy !! ale powoli jej się zbiera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Łuski do mausera-tylko.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.