feld Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 Czytam i czytam i własnym oczom nie wierze.Gdzie to nie kopią?Koło tego,koło tamtego.Jak głeboko?Czy jak płytko?.Powstrzymało mnie tylko przed napisaniem postu pod tytułem:Co wykopano koło mojego bloku-Niechec do zasmiecania forum.Wszelako z czystej złosliwosci musiałem cos dodac-wiec napisałem taki post-Co jeszcze nie wykopalismy?Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Oj chyba dziś nie poszło;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertosq Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 bursztynowej komnaty hehehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Pralki frani xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Franka się trafiła na bank :)Ale to co jeszcze w mateczce zalega jest powodem dla , którego większość tu obecnych lata ze swoimi antenkami między komarami , kleszczami i całą resztą nam przyjaznych:)Ja nie wykopałem jeszcze garnuszka ze staruśkimi srebrnikami :)Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Tu sie kolega krycholec93 mili , mi wyszły nawet dwie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 O kurde, to frania częsty fant :)no to, może czajnika z zagotowaną wodą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 numerów na szóstkę w dużego lotka..he,he.żartuję..każdy myśli że zawsze coś wartościowego se kopnie w glebie.nie musi to być coś super ale coś innego,co oko nacieszy,coś czego jeszcze nie mam,nawet gdy to coś jest małe...pozdrawiam.z tęsknotą do wiosny i pierwszych odwilży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 tak,tak male pięcio rublówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Mozix, tak skromnie?Ja wierzę w to że jeszcze na mnie czeka jakaś piękność rodem z Powstania Listopadowego, najlepiej w wysokim nominale ;o)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 5 rublówke trafiłem :));))..teraz celuje troszkę wyżej....jak fajnie było by trafić taką 100 dukatówke :));) pOzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 Totalku!Pieknosc rodem z powstania listopadowego?toz musi juz byc bardzo stara....Nie znasz młodszych..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Jeszcze nie wykopałem CÓŚ" ale napewno na niego trafię :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Adolfowego wąsa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Feldziu: taką tam, z napisem Boże Zbaw Polskę".. Wszystko Ci sie kojarzy z kobietami ;)p.s.: dado373 - zapomnij o takich nominałach, bo to nie były obiegowe monety, tylko medale pamiątkowe ;->za to dukacika życzę, albo chociaż jakiegoś rubelka.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 została do wykopania bursztynowa komnata i złoto z wrocławia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 kutasa niemca wykoppac i na allegro wystawic, ciekawo ile by dali mi za niemieckiego zakonserwowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 kostek mamy tak piękny język, musisz uzywac tak prostych wulgaryzmów? Mysle ze stac Cie na wiecej i mozesz się postarać w przyszłosci na inne wyrażenie swoim emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Totalu wiem jak to jest z tymi dukatówkami ... troszkę imaginacji nie zaszkodzi ...Ps; Mniej racjonalizmu więcej fantazji .. a za życzonka txh Pozdrokostek324: bez komentarza ...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 poprawnie politycznie będzie powiedzieć psipsiuś" ??hehehhehehhehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 sid polecam lekture http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detekta8 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 ja tam poluje na bursztynowa komnate oczywiscie ... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 nie rób adek scen :) co złego widzisz w słowie psipsiuś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Witam, a ja szukam uparcie przedwojennej dziewicy o blond włosach i ponętnym imieniu Gertruda, kopie na ziemiach odzyskanych i przekopałem już setki metrów ziemi po byłych folwarkach w nadziei że jakiś Hans podczas ucieczki przed braćmi ze Wschodu zakopał ją dla Mnie wraz z Posagiem w skład którego będzie wchodzić szkatułka z Dukatami. Nowy sezon się zaczął wiec gdy tylko ląduje na miejscu byłego folwarku oczami wyobraźni widzę moja „Blond Dziewice” i gdy tylko słyszę głośny donośny sygnał sercem przyspiesza i gdy po kolejnych „kopnięciach” saperką mym oczom ukazuję się miska a nie ma owa dziewica w mych oczach pokazują się łzy nieszczęścia które tak płyną do kolejnego sygnału i wtedy zaczyna się wszystko od nowa. Cóż nowy sezon się zaczął wiec niezmiernie wyczekuje gdy tylko temperatura lekko podskoczy powyżej zera i biegnę na poszukiwanie mej „Blond Dziewicy” o ponętnie brzmiącym imieniu Gertruda. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.