Skocz do zawartości

A co żesmy jeszcze nie wykopali?

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam i czytam i własnym oczom nie wierze.Gdzie to nie kopią?Koło tego,koło tamtego.Jak głeboko?Czy jak płytko?.Powstrzymało mnie tylko przed napisaniem postu pod tytułem:Co wykopano koło mojego bloku-Niechec do zasmiecania forum.Wszelako z czystej złosliwosci musiałem cos dodac-wiec napisałem taki post-Co jeszcze nie wykopalismy?Szacunek

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Franka się trafiła na bank :)
Ale to co jeszcze w mateczce zalega jest powodem dla , którego większość tu obecnych lata ze swoimi antenkami między komarami , kleszczami i całą resztą nam przyjaznych:)

Ja nie wykopałem jeszcze garnuszka ze staruśkimi srebrnikami :)

Pozdrawiam B.

numerów na szóstkę w dużego lotka..he,he.żartuję..
każdy myśli że zawsze coś wartościowego se kopnie w glebie.nie musi to być coś super ale coś innego,co oko nacieszy,coś czego jeszcze nie mam,nawet gdy to coś jest małe...pozdrawiam.z tęsknotą do wiosny i pierwszych odwilży...

Feldziu: taką tam, z napisem Boże Zbaw Polskę"..
Wszystko Ci sie kojarzy z kobietami ;)

p.s.: dado373 - zapomnij o takich nominałach, bo to nie były obiegowe monety, tylko medale pamiątkowe ;->
za to dukacika życzę, albo chociaż jakiegoś rubelka.
pozdro!

Witam, a ja szukam uparcie przedwojennej dziewicy o blond włosach i ponętnym imieniu Gertruda, kopie na ziemiach odzyskanych i przekopałem już setki metrów ziemi po byłych folwarkach w nadziei że jakiś Hans podczas ucieczki przed braćmi ze Wschodu zakopał ją dla Mnie wraz z Posagiem w skład którego będzie wchodzić szkatułka z Dukatami. Nowy sezon się zaczął wiec gdy tylko ląduje na miejscu byłego folwarku oczami wyobraźni widzę moja „Blond Dziewice” i gdy tylko słyszę głośny donośny sygnał sercem przyspiesza i gdy po kolejnych „kopnięciach” saperką mym oczom ukazuję się miska a nie ma owa dziewica w mych oczach pokazują się łzy nieszczęścia które tak płyną do kolejnego sygnału i wtedy zaczyna się wszystko od nowa. Cóż nowy sezon się zaczął wiec niezmiernie wyczekuje gdy tylko temperatura lekko podskoczy powyżej zera i biegnę na poszukiwanie mej „Blond Dziewicy” o ponętnie brzmiącym imieniu Gertruda. Pozdrawiam atb22

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie