Dani Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Panowie nie róbcie tu kaszany , lepiej fotki wklejajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2009 Guzik i kawałek ptaszka , szkoda że nie cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2009 Medalik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2009 2 strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 medaliczek XVII lub początek XVIIIw.fajny.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Kolego 8total4 podaj mi do siebie maila to ci wytłumacze co trzeba. Komentarze w tym watku pojawiły się wczesniej więc nie pisz w ten sposób,ze byłem o cos proszony bo pomyliłeś kolejnośc powinienes tu mnie poprosić/ostrzec a tam wystawić taką laurke dużym drukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Nagrodzone zostały obie strony" waśni, mój mail to totalny@odkrywca.pl , ale niestety muszę Cie rozczarować, gdyż nie będę stroną" w waszej kłótni.Na przyszłość pamiętaj iż forum nie służy upublicznianiu tego typu poróżnień, od tego jest priv.ps. Kłótnia Twoja i Kol. Argentum, wisiała ponad 24h, więc nie mów mi kiedy i za co mogę nagradzać, oki?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 21:02 29-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Panowie zero tolerancji dla chamstwa - jesli nadal bedziecie bluzgac i pluc jadem dostaniecie bana bez kolejnych kartek.sprawy prywatne zalatwiamy via mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 maciek1-wpadłem na taki pomysł żeby zrobić mu klatkę" z blachy z otworami (nie wiem jak ona zwie się fachowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 -na dole jest sporo miejsca na swobodne wyciągnięcie akumulatora i do tego spora przestrzeń ochronna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Wymiary mojej blachy:-dł.50cm-szer.9cmDodam że zostawanie takiej osłony sprawiło że GT chyba bardziej się wyważył :)Jakby ktoś chciał coś więcej wiedzieć to piszcie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Zapomniałem dopisać:-garnki znalezione na środku pola uprawnego,dołek po wyciągnięciu znajdek miał około 50cm-jak wsadziłem nogę to było do kolana.Ustawienia jak na foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 niezły patent, nie wpadłbym na to, że to blacha, myślałem, że jakaś siatka. Dzięki za szczegóły.Ja też na kolorku chwytam większe przedmioty żelazne na dużych głębokościach, ale takie fajne hełmy to mi się jeszcze nie trafiły :) pozdrawiammaciek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 WitamDzisiejsze 1,5 godz w terenie niestety pogoda nie dopisala ale i tak bylo warto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Pozdrawiam posiadaczy GT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Z niedzieli i poniedziałku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Klamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Guzik bez uszka Waterloo June 1815 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 For Gentlemen 1874 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 czesc Danielu :)Waterloo, to brytyjska sygnatura reklamowa, tak jak bys u nas uzyl np. Grunwald 1410".Guzik nie jest wojskowy..ps. daj lepsze fotki fantow, ktore zaznaczylem kółkami na fotce.mam pewien plan ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Siema :), dzięki za info. , fotki niestety z komóry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/dsc02099.jpghttps://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/dsc02100.jpgPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.