peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 Witam wszystkich poszukiwaczy skarbow z legnicy i okolic:)Prosze was o zamieszczanie swojich znalezisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Może nie w samej Legnicy, ale pochodzi z L:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=643262#730812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 a oto moje skarby znalezione kolo legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 a to guziczki w powiekszeniu pierwszy to Napoleonski a drugi to niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 Chyba bagnet z I wojny swiatowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 a to aluminiowa luska moze od rakietnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Ten element nad butelką to współczesny skarb" ,Pochodzi z hedera zbożowego. Chyba gdzies na polu znalazłeś?.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 przy polu :) dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 tylko to dzisiaj wyskoczylo ale bylem tylko 15 min bo ziemia zamarznieta i nieda sie kopac tylko saperke zniszczylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Nieźle!Może gdzieś obcęgi leżą lub nawet młotek.Myślę ze warto porządnie jeszcze raz sprawdzić ten teren.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Lain- poka coś bo nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 No dobra namówiłes mnie.To mój,inny model ale za to strychowiec!Ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2009 oby jutro bylo cieplo to sie wybiore gdzies na wykopiki :0zeby ziemia rozmarzla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Peter l-ca: Napisz do mnie na gg: 8793095:] Pogadamy:D A fantów z okolicy Legnicy nie będę wrzucał bo za dużo roboty;)Pozdrawiam: Damianlca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 A gdzie, tam u was same guziory na polach tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 wsumie to znalazlem w stanie dobrym 2 guziki i 3 w stanie krytycznym nawet ich niebralem :/jedent to napoleonski a drugi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 Spoko DamianLca tez nielubie tu dodawac zdjec bo zmniejszac i zmniejszac je trzeba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 jak cos to jest moje gg 1323394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 a to z wczesniejszych wykoppkow:)1: spust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 chyba od lyzeczki dlugosc 6,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 chyba czesc od broszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 To nie broszka tylko membrana ( środek ) gwizdka, lub fragment harmonijki ustnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 na jakim sprzęcie chodzisz Peter l-ca?? bo dałeś zdjęcia samych śmieci a w koło legnicy ładnie rzeczy często wychodzą. sam mieszkam w Legnicy i zdarza mi się kopać z Damianemlca i można się kiedyś zgadać na kopanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 no wlasnie mam lipny sprzet;/ i w tym jest problem nawet niewiem jak sie nazywa kupilem go za 50zl :p zeby zobaczyc czy cos sie wyciaga w moich okolicach teraz chce kupic jakis wykrywacz ale niewem jaki chyba ace 250 tylko kase uzbieram :)a ty na jakim sprzecie chodzisz? pochwal sie jakie skarby znajdujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 moze ty mi poradzisz jaki wykrywacz kupic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.