LEWY Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 Witam, wie ktoś jak przerzucic plik w Wordzie do Adobe Acrobat, tak żeby utworzyc plik PDF?LEWY
woytas Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 o openoffice jest cos takiego - eksportuj do pdf - w zakladce plikworda juz nie uzywam 5 lat :)
Gniewkos Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 woytas openoffice to g... jak nie wiem mam w robocie ale jak już to może będziesz wiedział po kilku dniach używania zapisywane pliki straciły swoją ikonę i muszę je otwierać przez otwórz/wybierz program z listwy itd wkurzające to jest no i ta kompatybilność z officem...pozdro!
LEWY Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 Czyli co, najpierw muszę z Worda przerzucic do Open Office i potem dopiero na PDF? LEWY
Swiety82 Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Instalujesz tzw. drukarkę PDF (wirtualną), potem w Wordzie klikasz Drukuj i z listy wybierasz drukarkę (pdf), następnie plik .doc zostaje zapisany w postaci pliku .pdfTo samo możesz zrobić ze stronką www, dowolnym plikiem z tekstem czy innym. Duży plus to to, że zapisując w ten sposób plik tekstowy z linkami, one w dalszym ciągu będą działać-odsyłać-nie jest to suchy tekst". I chyba sposób jest najprostszy ze wszystkich-żadnych Open Office i innych kombinacji. Jeden program do wszystkich plików, które da radę wydrukować.Link do programu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=569&PDFCreator+0.9.6
blackdog Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Gniewkos, to jak już jesteś w tej liście programów i wybierzesz już program których chcesz dany plik otworzyć, to na dole masz taką fiszkę do zaznaczenia awsze używaj tego programu do otwierania plików tego typu" , klikasz OK i w systemie Ci robi powiązanie między typem pliku i programem :) po prostu Ci gdzieś wcięło takie powiązanie dla plików .doc i trzeba to odświeżyć a to taki najprostszy sposób
Louis Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Witam,ja korzystam z darmowej aplikacji Primo Pdf. Też działa w Wordzie na zasadzie wirtualnej drukarki".Pozdr
LEWY Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Napisano 23 Styczeń 2009 Święty82, JESTEŚ WIELKI!!! Podziękowania niesamowite:)))LEWY
Swiety82 Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 hehe żonka też mi to mówi :DCieszę się że mogłem pomóc!Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.