woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 A lubicie moderatorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Każdy ma takie akta? :)Jak tak chce się dowiedzieć na priv czy coś ma na kącie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 nie ma na priv - dzisiaj dzien otwartch drzwi :)pisze sie konto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 :D zapodaj moje akta jak możesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Zonk-pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Dziewica jestes....Czysty jak łza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 To jak lubicie moderatorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 hmm ja nie narzekam na moderatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 miło zaczyna pachnieć wazelinką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 a co otwieramy archiwum i dajemy wgląd do tajnych teczek ? ;)znaczy się Mikołajki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Otwieramy akta SB :Djestem ciekaw za co było najśmieszniejsze ostrzeżenie ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 nie ma najśmieszniejszych ostrzeżeń, wszystkie są poważne :)to Użyszkodnicy czasami nie są poważni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Nie prowadzimy takich statystyk.Ale i tak najmocniejsza akcja byla jak sie 3 moderatorow nawzajem pobanowalo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 dobra,przyznaję się! współpracowałem,ale zmusili mnie szantażem.. :PBartosz ps Hebda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Każdy tak mówi. Pamiętaj- mniej wiesz, krócej przesłuchują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 i jak w C.K. Dezerterach - na wszystko odpowiadaj ich weiss nicht" poparte mało inteligentnym wyrazem twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 ale to prawda,sypnąłem wielu,za garść pestek od szpagina:P to jak z tą amnestią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 a co gniecie?Zapytalem wyzej....Ciiiiiszaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 nie gniecie aż tak bardzo,ale przegrałem przez MODów pół litra finlandii smakowej żurawinowej więc jakieś zadośćuczynienie powinno być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Tia. Wszystkiemu mody winne. Widocznie nie znasz podstawowych zasad przy zakładach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Przez nas?My nie zachecamy do alkoholu - do gorszych rzeczy i owszem - ale wodzie mowimy nie!Alkohol to Twoj wrog! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 tak tak,założyłem się z pewną osobą że jak nie dostanę kartki za szwabów porzeczkowych to stawiam flachę.. no i przegrałem.. :(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Widzisz Hebda- choć raz posłuchaj ( poczytaj ) moda.Zakład to sytuacja, gdy jeden to oszust, drugi to frajer. Przez grzeczność, nie wskażę palcem rozwiązania quizu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 eh,z drugiej strony flachę obaliliśmy wspólnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 woda,piwo,kawa to jest to coś ;)Papierosy bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.