pomsee Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 Jechałem sobie pewną drugorzędną drogą i nagle zobaczyłem coś ciekawego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 Zatrzymałem się i dokonałem oględzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 I zrobiłem pamiątkową fotografię :)Co ciekawe: Działa (3) stały sobie przy zwykłej drodze, nie ma tam muzeum. Po prostu stoją sobie i są w świetnym stanie technicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 a gdzie trzecie działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 I złomiarze nie pocieli?! nie może być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 trzecie działo zabrał pewnie pomsee na pamiątke ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 No nieee, dwa z nich to były Pak38 ich fotek nie dublowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ładne pepance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 A u nas nawet trawy dobrze nie wygniotły, a już by ich nie byłoPomsee, nie miałeś haka w samochodzie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 Szczerze mówiąc to rozważałem różne warianty ale ostatecznie niestety armaty pozostały na miejscu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf171 Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Spotkalem pak 40 pod Bostonem bylo eksponowane na krzyzowcealbo radzie,hak mielismy ale armacie brakowalo kol,stala na betonowych bloczkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.