Skocz do zawartości

All-1 Polski Wykrywacz.

Kultywator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przede wszystkim przepraszam że nie waruję przy komputerze i jeszcze na dodatek na forum odkrywcy :)
Nie wiem co to jest klametka 7cm na 7cm" więc Ci nie powiem. A nawet gdybym wiedział i na dodatek miał tę klametkę, to tez ci nie powiem, bo niby jak mam to sprawdzić? Jedyne co Ci mogę powiedzieć na pewno, to że zależny od ustawień i że trudno o większy z cewką 9,5 cala. Ale Tobie chyba nie o to chodziło?
Napisano
Dobra, słuchaj Kultywator:
Przestan wszedzie reklamowac all'a, pisać ze ze kosztuje nowy tyle,a uzywany tyle. Pewnie jest to twoj I wykrywacz i dlatego sie niem tak ajcujesz". Ja tez mam alla, ładnie łapie, ale faktem jest ze xlt jest lepszy. Nie wiem jak teczowy ale zasiegami sie mocno nie różni od e-series. Kumpel ma e-series (swietny sprzet) no i robilismy testy. Zasiegowo w powetzru all bił go na łeb jednak w ziemi... kupel zbierał 2 razy wiecej niz ja. Dodam ja miałem alla wtedy od ok 5 mies, kumpel od miesiaca. Pozatym xlt machasz szybko, a allem trzeba troche wolniej bo zasiegi maleja. Jednak nie ma co, jesli wykrywka do 500zł to tylko all.

Pozdrawiam!
Napisano
Przestan wszedzie reklamowac all'a "
Jednak nie ma co, jesli wykrywka do 500zł to tylko all."
O kurczę rozdwojenie jażni :) :) :) :)

Martin
Pozdrawiam
Napisano
Sam napisałes że troszke lepszy jest xlt.

Ale xlt kosztuje około 3500 złotych a nowego ALL-1 można wyrwać za 800 złotych.
Moim zdanie to tylko zaleta że trzeba machać wolniej Allem .
Napisano
A ja tobie dam rade szukaj za koparką zbierze pierwszą warste ziemi a Ty lecisz za koparką i węszysz , zierze drugą warstwe ziemi a ty węszysz i tak dalej i dalej . Potem sito i grabki.
Napisano
Cześć Swiety82
Używanego Alla-1 można wyrwać za około 400 stówki a nowego za około 800 stówek ale najlepiej gdyby był z pod ręki Pana Aleksandra. Musisz szukać może się coś pojawi ale na aukcjach żadko pojawiają się Alle bo jeśli użytkownik się przekonał do Alla to nie chce się go pozbyć ale możesz obserwować może się coś pojawi.
Napisano
Oczywiście moge się pochwalić ale najpierw musze zobaczyć fanty tych kolesi co tak na mnie naskoczyli , tylko dlatego że pojawił się link o Allu . Panowie to nie jest tylko forum dla Rutusa i Xlt. Kardzy orze jak może jednemu pasuje xlt jednemu rutus a innemu All.
Napisano
Tak kultywator, ale aby móc dyskutować o XLT dobrze wiedzieć coś o nim poza tym, że jest czarne i na kiju!
Bzdura to także fakt, ze użytkownicy rzadko pozbywają się ll1, wystarczy poczytać fora, np. Saper zamierza swego sprzedać, ogólnie to wykrywacz na pierwszy strzał, potem się ludzie wyzbywają bo mają już wstępne pojęcie o wykrywaczach i wiedza czego oczekują.
Napisano
Cześć Sindbadzie żeblarzu z pomorza.
Saper pisał że może się pozbędzie . All-1 jest produkowany od dawien dawna i napewno wyszło sporo tego sprzętu może więcej od solarisów . Sam wejdź na Allego i zobacz ile od pewnego czsu solarisów zostało pogonionych za małą kase i przemyśl to sobie dlaczego.
Napisano
Widze ze o mnie mowa. Ja chyba raczej nie bede sprzedawał all'a, juz sam nie wiem. Zabajerowała mnie proxima, te wyswietlacze itp. Jednak all jest naprawde dobra wykrywka. Teraz planuje mu mały face-lifting (nowy stelaż i obudowa). Pomyslałem sobie ze nie bede wydawał całego siana na detekor, ludzie kopia z ace, ultarmi i super fanty ciagna, a all ma takie same zasiegi, moze jak sie trafi jakas super okazja to moze go zmienie. Zniechecił mnie troche swoja niewygoda, ale sam sobie to sprwaiłem (niewygodny stelaz i obudowa,złe wywazenie i wrazenie ciezkosci). Jednak czesciowo ciagna mnie takie analogowe sprzety jak te fishery bez wyswietlaczy, tesoro (seria HOT chyba nie ma procesorow, jak ma to mnie poprawcie). Chce sie jeszcze troche osłuchac i zapoznać all'a włozyc w niego troche pracy by wygladem nie był gorszy od innych. Mam go dopiero rok i cos mi mowi ze sie z nim nie zaprzyjazniłem. Z tym nowy sprzetem to jest tak ze ja mysle ze jak bede miał jakiegos wypasa to fantow bedzie wiecej. Jednak chyba moje miejscowki sa do d***. Raz byłem na takiej dobrej miejscowce to łapał piekne rzeczy. Jedynne co jest denerwujace to to ze allem raczej powinno sie nie smigac szybko, denerwujace jest to np na polu gdy kumpel zapierdziela xlt jak kosiarka. Jednak na polance gdy ma sie duzo wolnego czasu (wakacje) to az miło sie zamiata, elegancko sygnał, szmatka na ziemie, wykrojony kawałek darni pełna kultura poszukiwan rodem z amerykanskich filmikow z youtube z minelabami w roli głownej. No to zem sie rozpisał i rozmarzył.

Pozdrawiam!
Napisano
Po takiej reklamie pojawienie się takiej aukcji było tylko kwestią czasu. http://www.allegro.pl/item532957857_wykrywacz_all_1.html
Napisano
samulb znowu się uśmiałem ja Też nie mam nic wspólnego a ja zakładałem ten post więc Saper93 też nie ma nic wspólnego.

Zobacz ile na Allegro jest żenionych solarisów za małą kase. A Allienów wyszło za te wszystkie lata o wiele więcej od solarisów i sprzedawanych jest bardzo mało, jeśli ktoś przekonał się do Aliena to nie chce się go pozbywać więc sam musisz dojśc do wniosku czy All czy solaris.
Dodam że All jest produkowany od wielu lat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie