Skocz do zawartości

bieszczady sprawdzone noclegi

Kobieras39

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, jakich warunków oczekujesz, poniżej miejsca najlepsze klimatycznie wg mnie.

Zdecydowanie polecam schronisko Krysi Rados w Łupkowie. Tanio, czysto, na uboczu, właścicielka ok. Ludzi mało albo wcale. klimat wspaniały, blisko Przełęcz Łupkowska. Schronisko nazywa się RADOSne Szwejkowo, jak nie znajdziesz w sieci to napisz, mam gdzieś wizytówkę.
Z innych polecam Balnicę (trzeba dojść od szlabanu, albo podnieść i dojechać, ryzykując mandat na górze) i Jaworzec - o ile jeszcze gospodarzy tam Łukasz. No i schronisko harcerskie Ostoja" w Zatwarnicy.
Takich miejsc jest więcej, napisz czy wybierasz się w lecie czy teraz, bo to w biesach istotne, jeśli chodzi o noclegi.

bagnet myslisz ze jak zalozysz 100 kont to dostaniesz miano niesmiertelnego ? :)

Kobieras - latem to spiwor, koc i karimata i na połoniach się spi :)
Zimą jest gorzej, ale i warunkow do chodzenia po górach praktycznie nie ma..

pozdro!

ale sie ubrechtałem :):) rośnie nam nowy Szczepcio -oczywiście bez urazy do ciebie Sczepciu bagnetss vel inne klony vel policjant z Ustrzyk nawet ci nie dorasta do pięta a to co wypisuje na wszystkich forach powinien zbadać psycholog i zainteresować jego przełożonych :):)

Kolego Bagnetss vel inne wcielenia :) o co Ci dokładnie chodzi :) ? , bo jeżeli te całe pierdoły są tylko po to żeby w durny sposób odparować z siebie THC , stres , agresję , amimozje , alkochol , bądż inne g.. to daj sobie już spokój .
Mówię poważnie , jak Masz problem to napisz na szukacz@onet.eu (mój adres internetowy)i powiedz wreszcie .....
O CO CI CHODZI :)

Pozdrawiam
Martin

Wetlina-studencka baza namiotowa ;)
-obiekt wielogwiazdkowy (w sierpniu nawet niektóre spadają, co nie zmniejsza jego standartu)
-woda bieżąca (w strumyku. zejście do niego zwłaszcza na kacu dostarcza mocnych wrażeń)
-wszystkie miejsca noclegowe z niezapomnianym widokiem na Hnatowe Berdo
-co wieczór koncert muzyki poważnej w wykonaniu Filharmonii Świerszczy Bieszczadzkich. Bilet na koncert wliczony w cenę zakwaterowania.
-kuchnia w pełni wyposażona w palenisko, dach, ławeczki-możliwość doskonalenia umiejętności kulinarnych (wskazana chociaż jedna kobieta w ekipie rezydującej akurat w obiekcie SBN)
-dojście do obiektu zdłuż torów kolejki, po drodze fiolewy osioł, który pozdrawia przybyszów skrzypiącym rykiem

polecam!!!
sprawdzone wielokrotnie.

dla turystów bardziej wymagająch polecam nocleg w biedronce. Atuty: blisko do Bazy Ludzi z Mgły. Ale żeby tam zanocować trzeba się najpierw wkupić w łaski miejscowyh najemców tego lokalu. Waluta do negocjacji o nazwie Bieszczady" do nabycia w sklepie w cenie nie pamiętam.
ale te luksusy to tylko dla wybranych :)))))

biuro podróży Dżihad" poleca!

bieszczady...
zrobione z wyselekcjonowanych składników, dojrzewających na południowych stokach Połoniny Wetlińskiej...
miodzio... ;)

jedeno z niewielu pijalnych" tanich win dzis w kraju.

a na okładce" niedźwiedź na trzech nogach :)))

w bieszczadach byłam i bieszczady piłam!....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie