Kobieras39 Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2009 siemka ma ktos sprawdzone noclegi w biesach oczywiscie zeby warunki były dobre no i koszty ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Nie wiem, jakich warunków oczekujesz, poniżej miejsca najlepsze klimatycznie wg mnie.Zdecydowanie polecam schronisko Krysi Rados w Łupkowie. Tanio, czysto, na uboczu, właścicielka ok. Ludzi mało albo wcale. klimat wspaniały, blisko Przełęcz Łupkowska. Schronisko nazywa się RADOSne Szwejkowo, jak nie znajdziesz w sieci to napisz, mam gdzieś wizytówkę. Z innych polecam Balnicę (trzeba dojść od szlabanu, albo podnieść i dojechać, ryzykując mandat na górze) i Jaworzec - o ile jeszcze gospodarzy tam Łukasz. No i schronisko harcerskie Ostoja" w Zatwarnicy. Takich miejsc jest więcej, napisz czy wybierasz się w lecie czy teraz, bo to w biesach istotne, jeśli chodzi o noclegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 bagnet? to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 tomekcruss nie obrażaj ludzi z Cisnej bo mogą cie namierzyć i będzie bubu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 bagnet myslisz ze jak zalozysz 100 kont to dostaniesz miano niesmiertelnego ? :)Kobieras - latem to spiwor, koc i karimata i na połoniach się spi :)Zimą jest gorzej, ale i warunkow do chodzenia po górach praktycznie nie ma..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 a najlepiej w schroniskach nocować jest wtedy najtaniej nawet za 10 zł można kimę strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 jak sie dobrze pokombinuje to i za darmo :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 i tak bywa ale jak ktoś wybiera się w teren to najlepiej mieć namiot to już nie trzeba schodzić do schroniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 ale sie ubrechtałem :):) rośnie nam nowy Szczepcio -oczywiście bez urazy do ciebie Sczepciu bagnetss vel inne klony vel policjant z Ustrzyk nawet ci nie dorasta do pięta a to co wypisuje na wszystkich forach powinien zbadać psycholog i zainteresować jego przełożonych :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 a co do noclegów w Biesach -namiot, śpiwór lub kwatery prywatne prawie w każdej miejscowości w cenie 20-25 zeta -Hoteli nie polecam drogo -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Huku- Boga w sercu nie masz. A co jeśli Babnet będzie nas teraz codziennie zarzucał próbkami swej tfu-rczości, chcąc udowodnić, że tak całkiem źle nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 dobrze Huku że nie zajechałem do ciebie ostatnio bo bym cienko piszczał finansowo hahahhahhahahahahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 no cóż styl Fakt-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Czlowieksniegu - jeżeli tak będzie to ci współczuje i nie zazdroszczę -dobrze że nie masz kaszlaka !! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Może tutaj?http://www.couchsurfing.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Kolego Bagnetss vel inne wcielenia :) o co Ci dokładnie chodzi :) ? , bo jeżeli te całe pierdoły są tylko po to żeby w durny sposób odparować z siebie THC , stres , agresję , amimozje , alkochol , bądż inne g.. to daj sobie już spokój . Mówię poważnie , jak Masz problem to napisz na szukacz@onet.eu (mój adres internetowy)i powiedz wreszcie .....O CO CI CHODZI :)PozdrawiamMartin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Ha, ha, tym razem bagnet mnie rozbawił, uśmiałem się:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Wetlina-studencka baza namiotowa ;)-obiekt wielogwiazdkowy (w sierpniu nawet niektóre spadają, co nie zmniejsza jego standartu)-woda bieżąca (w strumyku. zejście do niego zwłaszcza na kacu dostarcza mocnych wrażeń)-wszystkie miejsca noclegowe z niezapomnianym widokiem na Hnatowe Berdo-co wieczór koncert muzyki poważnej w wykonaniu Filharmonii Świerszczy Bieszczadzkich. Bilet na koncert wliczony w cenę zakwaterowania.-kuchnia w pełni wyposażona w palenisko, dach, ławeczki-możliwość doskonalenia umiejętności kulinarnych (wskazana chociaż jedna kobieta w ekipie rezydującej akurat w obiekcie SBN)-dojście do obiektu zdłuż torów kolejki, po drodze fiolewy osioł, który pozdrawia przybyszów skrzypiącym rykiempolecam!!!sprawdzone wielokrotnie.dla turystów bardziej wymagająch polecam nocleg w biedronce. Atuty: blisko do Bazy Ludzi z Mgły. Ale żeby tam zanocować trzeba się najpierw wkupić w łaski miejscowyh najemców tego lokalu. Waluta do negocjacji o nazwie Bieszczady" do nabycia w sklepie w cenie nie pamiętam.ale te luksusy to tylko dla wybranych :)))))biuro podróży Dżihad" poleca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Huk jak zwykle,w natarciu:)dżihad,no masz ty poetyckie zacięcie !Wspomniały mi się Bieszczady 40...ech,łezka się w oku kręci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Hehehehe,a czy młodzież w ogóle wie,co to było Bieszczady 40" ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Wino ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 No co ty Total,zrobili o takiej nazwie wino ????????????????????????????????????????????????Ś W I Ę T O K R A D Z T W O...pora umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 strzelałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 bieszczady...zrobione z wyselekcjonowanych składników, dojrzewających na południowych stokach Połoniny Wetlińskiej...miodzio... ;)jedeno z niewielu pijalnych" tanich win dzis w kraju.a na okładce" niedźwiedź na trzech nogach :)))w bieszczadach byłam i bieszczady piłam!.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 czy ja mówię że w Bazie się śpi? coś ci chyba na oczy zaległo że nie czytasz ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.