said2 Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 Czy moge zbadac teren, bez kopania? Z samym wykrywaczem- bez saperki itp.? Jak ta sprawe reguluje prawo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek825 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Oczywiście , zachowasz się jak prawy obywatel III lub jak kto woli IV RP , oby takich więcej jak Ty prawych obywateli!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 hehe ,teraz ? - 20 C za oknem ,sniegu kupa... zycze powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 A co zbadasz w ten sposób? Wystarczy pojedynczy sygnał i już wynik badań jest do d..y, bo bez łopatki nie dowiesz się co tam siedzi.Tylko całkowity brak sygnałów będzie jakimś tam wynikiem (negatywnym), z dokładnością do klasy sprzętu i operatora.Badanie musi być wzierne" i inwazyjne", hehehe :)))M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tradytor Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Zabierz lopate przyda się do odśnieżania :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 Spokojnie, spokojnie. Przymierzam sie do małej partyzantki, zastanawiam się jak ugryżć teren i stąd moje zapytanie.Wspomniałem o miejscu w tym watku : <http://www.odkrywca.pl/okolice-piotrkowa-tryb-,645984.html#645984> Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Dzieciaku a co ty chcesz znalezc ? W narodzie kilkadziestiat tys detektorow chyba ,lasy gdzie rok ,dwa lata temu ryłem juz wyciete i osiedla domkow jednorodzinnych :\\Oj cos mi sie widzi zebys szukal innego hobby :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Ustawa mówi o poszukiwaniu a nie o wykopywaniu. Więc wszystko zależy od interpretacji sądu ;)Chyba że poszukujesz czegoś co nie jest potencjalnym dobrem kultury, a też daje sygnał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekcruss Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 wspanialy pomysl,ty laz po lasach z wykrywka i rob tylko mapki gdzie piszczalo a ja bede kopal i targal fanty do chalupy,kazdy lubi co innego:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benigsen Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Nie wygłupiaj się,poczekaj do wiosny szukaj nocą i weź saperkę,łażenie z samym wykrywaczem jest bez sensu,jak noga od kredensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 było proste pyanie - otrzymałem odpowiedż. Czy zawsze musza znależc sie osoby ktore zapedzaja sie zbyt daleko z radami i glupimi uwagami??Koleszko figurant - grzeczniej prosze!Głupie uwagi zachowujemy dla siebie...Teren jest tak mily, ze jeszcze mozna pozbyc sie dowodow i saperki zanim ktos do Ciebie dotrze, albo gdy bede wracał do samochodu..Najlepiej zesrac sie ze strachu, albo zmienic hobby ( jak pisze figurant), może na pisanie głupich rad na forum??Może znajdzie się ktoś chętny na taki wypad, a jak nie to sam w nocy smigam ( jak tylko pogoda sie poprawi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Po nocy? Jak jakiś złodziej? Bez przesady. Chyba rzeczywiście wolałbym zmienić hobby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Panowie!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 16:23 07-01-2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Le Chiffre Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 w nocy najlepsze fanty wychodzą, ja np wykopałem skrzydło od fockewulfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 said robisz za duzo szumu na forach Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 wiesz o co mi chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
220V Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Kopanie w nocy nie jest złe, ale jak dla mnie tylko chodzenie za monetkami i inną kolorową drobnicą.Kopanie militariów po ciemku jest zbyt niebezpieczne,tyle jeszcze niebezpiecznego badziewia w ziemi, że nie warto ryzykować w takich miejscach.Ale założyciel tematu chyba o co innnego pytał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Kolega said2 ma racje. Czytanie takich głupich odpowiedzi jak urzytkownika figurant jest już męczące. O nic nie można się zapytać bo takie osoby jak ta ww zaczyna pisać swoje bezsensowne teksty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Z uwagi na wiadomosci szanownych wszechwiedzacych i mogacych oraz ekspertow" ( bez urazy dla normalnych uzytkownikow tego forum) zamykam watek.Szkoda pisac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Obert: wiem o co chodzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 niekoniecznie ,said pewnie wszystko przemyslal i zakupi wkrotce noktowizor (moze juz kupił na allegro) ,bedzie ocnym łowcą" hehe ,bedzie sobie dzieciak kpił z policji itp uprzykszaczy! Lesniczy z policja zastawia zasadzke w dzien a said w nocy przeryje teren ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOZIX29 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 samo spacerowanie z wykrywaczem nie jest przestepstwem.ale przeciez ludzie nie sa glupi wiedza o co chodzi.o lata teraz z wykrywaczem a potem w nocy bedzie kopal.tez tak swego czasu pare razy robilem namierzalem w dzien a wnocy kopalem efekty byly calkiem ,calkiem.probuj,probuj moze cos z tego bedzie.pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.