Skocz do zawartości

posiadanie i uzywanie wykrywacza w terenie- bez saperki i kopania

said2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A co zbadasz w ten sposób? Wystarczy pojedynczy sygnał i już wynik badań jest do d..y, bo bez łopatki nie dowiesz się co tam siedzi.
Tylko całkowity brak sygnałów będzie jakimś tam wynikiem (negatywnym), z dokładnością do klasy sprzętu i operatora.

Badanie musi być wzierne" i inwazyjne", hehehe :)))

M.
Napisano
Spokojnie, spokojnie. Przymierzam sie do małej partyzantki, zastanawiam się jak ugryżć teren i stąd moje zapytanie.Wspomniałem o miejscu w tym watku : <http://www.odkrywca.pl/okolice-piotrkowa-tryb-,645984.html#645984>
Napisano
Dzieciaku a co ty chcesz znalezc ? W narodzie kilkadziestiat tys detektorow chyba ,lasy gdzie rok ,dwa lata temu ryłem juz wyciete i osiedla domkow jednorodzinnych :\\
Oj cos mi sie widzi zebys szukal innego hobby :D
Napisano
było proste pyanie - otrzymałem odpowiedż. Czy zawsze musza znależc sie osoby ktore zapedzaja sie zbyt daleko z radami i glupimi uwagami??Koleszko figurant - grzeczniej prosze!Głupie uwagi zachowujemy dla siebie...Teren jest tak mily, ze jeszcze mozna pozbyc sie dowodow i saperki zanim ktos do Ciebie dotrze, albo gdy bede wracał do samochodu..
Najlepiej zesrac sie ze strachu, albo zmienic hobby ( jak pisze figurant), może na pisanie głupich rad na forum??
Może znajdzie się ktoś chętny na taki wypad, a jak nie to sam w nocy smigam ( jak tylko pogoda sie poprawi).
Napisano
Kopanie w nocy nie jest złe, ale jak dla mnie tylko chodzenie za monetkami i inną kolorową drobnicą.
Kopanie militariów po ciemku jest zbyt niebezpieczne,
tyle jeszcze niebezpiecznego badziewia w ziemi, że nie warto ryzykować w takich miejscach.

Ale założyciel tematu chyba o co innnego pytał...
Napisano
Kolega said2 ma racje. Czytanie takich głupich odpowiedzi jak urzytkownika figurant jest już męczące. O nic nie można się zapytać bo takie osoby jak ta ww zaczyna pisać swoje bezsensowne teksty.
Napisano
Z uwagi na wiadomosci szanownych wszechwiedzacych i mogacych oraz ekspertow" ( bez urazy dla normalnych uzytkownikow tego forum) zamykam watek.Szkoda pisac...
Napisano
niekoniecznie ,said pewnie wszystko przemyslal i zakupi wkrotce noktowizor (moze juz kupił na allegro) ,bedzie ocnym łowcą" hehe ,bedzie sobie dzieciak kpił z policji itp uprzykszaczy! Lesniczy z policja zastawia zasadzke w dzien a said w nocy przeryje teren ;)
Napisano
samo spacerowanie z wykrywaczem nie jest przestepstwem.ale przeciez ludzie nie sa glupi wiedza o co chodzi.o lata teraz z wykrywaczem a potem w nocy bedzie kopal.tez tak swego czasu pare razy robilem namierzalem w dzien a wnocy kopalem efekty byly calkiem ,calkiem.probuj,probuj moze cos z tego bedzie.pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie