krzychu330 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 takie tam guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Najbardziej podoba mi sie ten fancik z wody. Powiedz mi, czesto szukasz pod woda? Jesli tak to jakie są tego efekty? Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 wynurkowane z jeziora na efekty nie można narzekać ale mnie interesują raczej stare butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 ale w takich miejscach też szukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Jakies podwodne wykrywki macie? Aparaty tlenowe? Gdzie najwiecej znajdujecie (stawy, rzeczki, jeziora)? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 kol. krzychu330 - czy ta przesuwka w lewym gornym rogu (pod łódką) z tego foto: http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/sl271407_copy1.jpgjest sygnowana po francusku? mam praktycznie identyczną, sygnowaną bodaj PARIS, ale nie mam pojęcia od czego to..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Krzychu330 niewiele Ci pomoże ,bo to nie jego fant tylko mój ,pomyliłeś się bratku ,ale nie ma sprawy .Na moim jest CH.GUYOT .Zapewne producent tego damskiego gadżetu ,bo mam podejrzenia że jest to ( klamerka ,sprzączka ? )od pasa podtrzymującego pończochy ,taki dawny wynalazek gdy nie było jeszcze na świecie pończoch samonośnych i rajstop .Na klamerkę od szelek zbyt małe Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Cze.Ciekawe,że te przesuwki występują zawsze z takimi klamerkami-może to info naprowadzi kogoś na trop.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 Nurkujemy w jeziorach na kompletnym sprzęcie nurkowym butle ,automaty , jakety. A w rzekach same pianki i maski , fajka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Coś ciekawego w jeziorach lezy, i czy opłaca sie szukać do ok 1,5m? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 Przeważnie najlepsze rzeczy leżą jakieś 4 -5 metrów od brzegu tak daleko jak zdoła się coś wyrzucić z brzegu ja nie używam wykrywacza metalu bo jest za dużo śmieci i szukam na wyczucie dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 ojej kokesh wybacz, ale zerknalem na 'k' i odruchowo napisalem do autora :)moja tez jest puyota, bardziej wygladala mi na jakas przesuwke od szelek, ale z tymi ponczochami moze byc dobry trop..dzieki i pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Jedyne co znalazłem bez wykrywacza podowdnego (narazie nie mam), to chyba PRL'owski dekielek szklany od kremu nivea, łuske od mausera i monete z Nowotko;) nie mowiac o jakis smieciach. krzychu330: tylko jak cos jest pod 1cm piachu to mozna zapomniec, ale ciekawi mnie co wytargałes na dłon. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 A tak pytam: ten karbinek i lufa z czego jest (jezioro, rzeka)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 delikatnie przemiatam w mule bo pływam po jeziorach gdzie jest sporo mułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 I w mule na jakich głębokosciach cos ciewkego lezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Chodzi mi o głebokosc zalegania fantow w mule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Witam. Panowie ta przesuwka jak ją nazywacie to stare zapięcie od biustonosza.Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 w mule tak na 20 cm zależy od ciężaru jedną butelkę bardzo starą wytargałem po łokcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Możliwe że od bisutonosza, ale dziwnym trafem podczas ekshumacji pomordowanych polskich oficerów w Bykowni wydobywałem takie same zapinki tej samej zresztą firmy spomiędzy polskich guzików mundurowych i klamerek od rogatywek.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 To takie poszukiwania musza spro trwac, pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 R51 te co znajdywałeś, to były zapięcia od podwiązek męskich do skarpet,bardzo popularnych jeszcze po II wojnie.Niestety nie znalazłem zdjęć tych starych,tylko współczesne :o) Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu330 Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 Nie koniecznie jak się ma dobrą miejscówkę ja szukam w jeziorze którego linia brzegowa ciągnie się wzdłuż starej miejscowości i ludzie mają posesje aż do wody więc wyrzucali tam od lat różne ciekawe rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.