Skocz do zawartości

Z pola

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
kol. krzychu330 - czy ta przesuwka w lewym gornym rogu (pod łódką) z tego foto:
http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/sl271407_copy1.jpg

jest sygnowana po francusku?
mam praktycznie identyczną, sygnowaną bodaj PARIS, ale nie mam pojęcia od czego to..
pozdro!

Krzychu330 niewiele Ci pomoże ,bo to nie jego fant tylko mój ,pomyliłeś się bratku ,ale nie ma sprawy .Na moim jest CH.GUYOT .Zapewne producent tego damskiego gadżetu ,bo mam podejrzenia że jest to ( klamerka ,sprzączka ? )od pasa podtrzymującego pończochy ,taki dawny wynalazek gdy nie było jeszcze na świecie pończoch samonośnych i rajstop .Na klamerkę od szelek zbyt małe Pozdro...

Jedyne co znalazłem bez wykrywacza podowdnego (narazie nie mam), to chyba PRL'owski dekielek szklany od kremu nivea, łuske od mausera i monete z Nowotko;) nie mowiac o jakis smieciach. krzychu330: tylko jak cos jest pod 1cm piachu to mozna zapomniec, ale ciekawi mnie co wytargałes na dłon.

Pozdrawiam!

Możliwe że od bisutonosza, ale dziwnym trafem podczas ekshumacji pomordowanych polskich oficerów w Bykowni wydobywałem takie same zapinki tej samej zresztą firmy spomiędzy polskich guzików mundurowych i klamerek od rogatywek.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie