banderas Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 joanallen-oksamgnus,ty lepiej wróć do starego nicka
samgnus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Ja już zrobiłem...i nadal spoko...Pozdrawiam Wszystkich...A swoją drogą,skąd te emocje przy tak w sumie starym temacie...Przecież e-Bay jest ogolnie dostepny...
fiskars Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Za granicą jest jednak najtaniej,w europie jak tez i w stanach -tam naj.Zrobiłem kilkanaście transakcji,z różnym towarem i nie było z niczym problemu w tym wykrywacze po 3-4 tysia.
samgnus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 reklama zamieszczona przez Ciebie banderas nic nie robi...moża wejść i sprawdzić cenę...co do nicka to proponuję go podać...ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam nic do ukrycia
samgnus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 np.E-trac....1249 funtów...i to jest OK ??!!
samgnus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 http://cgi.ebay.pl/detecteur-E-TRAC-Minelab_W0QQitemZ160383907163QQihZ006QQcategoryZ115237QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26ps%3D6 ....nie lubie wklejać linków...ale to jest np.okazja...Pozdrawiam Normalnych !
samgnus Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Proponuję nic nie brać...a na konkrety odpowiadać konkretami,a nie jakimiś D"...co to niby znaczy ?!Pozdrawiam!
terenowiec69 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 a co to za rewelacja używany etrac za 4100.
k-szela Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Moje pytanie jest proste jak pisać adres do wysyłki np. ul. Łokietka czy ul. Lokietka nie wiem czy wypełniając formularz w sklepie w GB lub Italii nie będzie jakiegoś błędu typu ul. $okietka ???? Już raz mi się to zdarzyło ale przesyłka doszła. Pozdro Krzychu.P.S. Sklep z Italii ma całkiem dobre ceny whitesa np. http://cgi.ebay.pl/METAL-DETECTOR-WHITES-MXT-300-we-test-with-xp-gold-maxx_W0QQitemZ250493162752QQcmdZViewItemQQptZUK_Gadgets?hash=item3a528e5500
k-szela Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Nie to było coś innego, ale teraz myślę nad kilkoma sprzętami min. nad tym MXT300 z Włoch lub nad jakimś innym sprzętem w dobrej cenie:)
samgnus Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Do terenowiec69...wyobraż sobie ,że bardzo niedawno kupiłem za kwotę całkowitą 4.000 zł praktycznie nowego E-traca w full opcji z dodatkami kosztującego u nas 5.000 zł.Było to demo sklepowe...żadnych,nawet najmniejszych śladów użytkowania.To chyba była okazja prawda ?! Pozdrawiam!
terenowiec69 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 okazja to to nie była, jakby to było z 2500 to tak,jednak zmieniac na etracka np. z Se to juz nie ma sensu.roznica w cenie nie jest tego warta.moje zdanie.
bmk Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 A ja mogę wszystkich zapewnić, że sprawdzające się na wyspach detektory XP, równie dobrze sprawdzają się u nas". Jak napisał wcześniej 100WATT w Czechach sprzęt XP jest dość popularny, a warunki terenowe zbytnio sie od naszych nie różnią. Co ciekawe, nowy Goldmaxx Power, który przyjechał do mnie z wysp, kosztował mnie około 1000 PLN taniej niż gdybym go kupił u pepików". A to że nie posiada elewizora" w niczym mu nie ujmuje. Sovereigny Minelaba też ich nie mają, a są w Polsce cenione. Tesoro bez wyświetlaczy też są jednymi z lepszych. Swojego XP mam kilka miesięcy, ale jak na razie sprawuje się super i nie zamierzam zmieniać na nic innego. Pozdrawiam.
sla1971 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 XP-ki to sa bardzo fajne wykrywki,nadaja sie swietnie na tereny o wysokiej mineralizacji i maja bardzo szbkie procesory.
FestungGlogau Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 WitamJeśli kupować sprzęt w UK to JoanAllen najsolidniejsza firma. A Whitesy i Garretty są niepopularne w UK czytam często angielski fora i chłopaki po fachu piszą ze się nie sprawdzają. Numer jeden w UK to Minelaby ale jesi ktos szuka tanio whitesa czy garretta to radze zajrzeć na ebay.co.uk mozna kupic DFXa za mniej niz 250 funtow a przesylka to ok 35-40 funtow.Zalezy co kto chce kupic. Minelaby nawet na ebay sa drorzesze niz w polsce w sklepie ale sie nie diwie svojego Soverginka GT za nic bym nic oddal. Pozdrawiam FG
hulski Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 najlepszy sklephttp://www.kellycodetectors.com/indexmain.php,wstarczy porownac ceny,do tego duzo gratisow daja,czasami nawe o wartosci 300-400 dolcow,
lv426 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 W Polsce gdzie kupujecie? Nie mogę znaleść żadnego sklepu. viking.waw.pl nie działa. Na innej nie ma cenników poza Garretami.
fiskars Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 hulski chyba ci sie cos pokićkało,jak to jest najlepszy sklep w us,wala po rogach jak nic,az sie nie chce pisać
Edd Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Polecam sklep, gdzie za pomocą pośredników, którzy pobierają 15% za całość transakcji w USA,kupiłem wykrywacz TEKNETICS T2. Cło i vat , mi nie naliczyli gdyż wysłałem przesyłkę drogą morską. Oczywiście wykrywacz miał najnowsze oprogramowanie 6.6. Jeba.. s...ysyny usunęły cały temat. - trochę wymoderowałem :) - MartinPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 11:57 03-01-2010
Edd Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Mam tylko jedno pytanie? Dlaczego skasowaliście po mojej odpowiedzi cały temat (Proszę o pomoc) oraz moją odpowiedź na temat zakupów w USA???
woytas Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Ed oczywiscie znasz regulamin naszego forum?Odebrales wiadomosc ktora przyszla z medalem?
hulski Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 fiskars napisz w czym ci z kellyco zawalili,bo niechce mi sie wierzyc,sa najwieksi, jakby ktos o nich zle napisal na takim najwiekszym polnocnoamerykanskim forum jakim jest tresurenet to oni sa gotowi gosciowi za free wymienic sprzeta nawet jak uszkodzil go sam swoja glupota,nawet taki prowincjonalny sprzedawca jak viking z wawy bierze z nich przyklad i na swojej stronie mam wiele sciagnietych hasel z kellyco,lecz ceny sa juz o 20-30%wieksze i niema zadnych dodatkowych gadzetow jak np.bulls eye whitesa,ja tylko z nimi wspolpracuje od 5 lat,za to co daja w gratisie po opyleniu np.extra cewki w pl. zwraca sie koszt przesylki,wiele razy wymienialem sprzet bo mi nie pasil i bez problemu zadnego,napisz gdzie cie umoczyli:)moze ty na ebayu kupowales a mysleles ze to kellyco?pozatym maja dobra opcje kupujesz np.sprzeta za $800 a za dodatkowe $40 masz sprzeta wartego $300 jako bonus,nad tym tez warto pomyslec,wtedy przesylka wychodzi gratis po sprzedaniu extra sprzeta w europie plus jakies 30% taniej sprzecik wychodzi:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 12:00 03-01-2010
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.