suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Taki z niego nadczłowiek jak z koziej dupy trąbka.Bo zdaje się że to ten pacjent to napisał http://nasza-klasa.pl/profile/5305092
mikael68 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 stock84, nie przejmuj się pomyłką,piję za twoje zdrowie stockiem84 ;)I na miłość boską skończmy z tematem tego artysty". Są ciekawsze tematy, kiedyś zainteresowała mnie dyskusja na forum na temat TKS-a z działkiem 20mm na szosie Zagnańsk.O tej tankietce opowiadała mi babcia,mówiła mi że ta tankietka nie była trafiona tylko zabrakło paliwa a żołnierze Niemieccy ją oglądali i pstrykali fotki.
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Nasz „ Artysta „ okazał się małym tchórzem . Już nie znajdziemy w galerii pierwszego wklejonego przeze mnie „dzieła” wykasował je.Sadzę że zdaje sobie sprawę że tym dziełem nie zdobędzie uznania Jak ktoś obserwuje komentarze w profilu „Artysty„ to ręka mistrza systematycznie krytykę wykasowuje . Była już całkiem pokaźna lista.Przypomne opis obrazu :Egzekucja kilku żydow....pluton egzekucyjny Einzatzgruppen... "
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 A ja mam inną teorię na wykasowanie przez niego zdjęcia, a mianowicie: Gosciu lubi rekonstrukcje więc zapewne buszuje po forach bo brzecież nie będzie po lesie w mróz biegał. Mógł zobzczyć co tu się przeciwko jego dziełom" wyprawia i pokasował.
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 A komentarze faktycznie kasuje i szybko blokuje.
robos74 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 W jego dziełach brakuje mi tylko jelenia na rykowisku. Pozdro i Wesołych Świąt!
orm26 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/13122942. Przejrzałem sobie tę galerię, to jest chore. Najgorsze jest to że facet jest chyba w jakiejś grupie rekonstrukcyjnej. Taka promocja raczejto nie przynosi chwały grupom. Sam jestem rekonstruktorem widzę jak ludzie a zwłaszcza starsi" reagują na widok niemieckiego munduru. Ten profil chyba tylko przyczynia się do jątrzenia całej sytuacji. Może by tak spróbować zbojkotować ten profil? Pozdrawiam i Wesołych Świąt
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 To juz nie jest sprawa bulwersującej galeryjkiIdąc tropem naszego arysty znalazłem bloga jego księżniczki germańskiej którego poleca niejaki Franz von nogayhttp://nasza-klasa.pl/profile/20950306www.white88.bloog.pl.
orm26 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 ja pit.......le ale numer. nie wiem czy się śmieć czy płakać
orm26 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 zaczynam już rozumieć dlaczego coraz mniej ycerzy" skoro księżniczki są tak marne:)
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Aryjska księżniczka to już wybitnie ciężki przypadek...
Ptaku51 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Jak widać z poniższego cytatu ( blog aryjskiej księżniczki) definicja wybitnego polskiego malarza jest nad wyraz pojemna...\"Tak samo wybitny polski malarz a prywatnie mój chłopak Marek J.za swoją wystawę gzdie pokazał swoje wspaniałe obrazy zołnierzy Wehrmachtu został oczerniony i obgadany....Mój chłopak Marek jest dla mnie BOHATEREM narodowym i podziwiam go za to,że nie wahał się poświęcić i powiedzieć prawdy.\"Wystarczy trochę Photo Shop'a i już ląduje się w towarzystwie Matejki i Kossaka i to za życia....Księżniczka nie dość, że urodziwa to jeszcze wyrozumiała, tolerancyjna i skromna jest wielce.......
Dor Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 To chyba podpada pod paragraf, nie?Gdzie się tacy ludzie rodzą?http://white88.bloog.pl/id,3978312,wyniki,1,index.htmlOstatni komentarz.Aha pod Ciepielowie, w Katowicach i innych miejscach to Polaków rozstrzelali Rosjanie i ufoludki?Ci co propagują nazizm (Polacy) mocno by się zdziwili, gdyby Niemcy z Hitlerem na czele wygrali wojnę.Jej chłopak wielki artysta" wydrukował zdjęcia i se pomalował i jest jak Matejko i inni.Boże za co nas karzesz takimi ludzi.Pozdrawiam i Życzę wesołych Świąt
Tradytor Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Poprostu nie mam pytań niezly kasztan pozdrawiam
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Cytuje:Ten bloog poswiecam Wehrmachtowi ,ktory namalowalem z ogromnym kunsztem artystycznym i pasja oraz Kampani wrzesniowej 1939..Na tym bloogu chcialem zaprezentowac moja tworczosc,piekne obrazy pastelowe przedstawiajace sceny batalistyczne z II wojny swiatowej...glownie Wehrmacht..."
Dor Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Niezwykle wyraziste porterty,czy sceny batalistyczne przedstawiaja jak zywych Niemcow w helmach i bronia w reku.Niektore sceny wymagaja miesiecznej pracy inne wykonuje szybciej..oczywiscie wszystko przedstawione na moich obrazach pastelowych. ktore namalowalem z najwyzszym kunsztem artystycznym, z wielka pasja i entuzjazmem!"Ale jakoś są bardzo podobne do zdjęć wojennych przypadek ;)
huk 100 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 http://wehrmacht.bloog.pl/id,3749458,index.html#komentarze a tutaj komentarze
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Panowie!Jak ktoś z was chce pogadać sobie z naszym arttystą" to proponuję zaglądnąć na gg i ładnie wpisać jego dane a nr sam wyskoczy
panadam12 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 koles chce komus zaimponowac poprzez tzw malowanie"groznego/kontrowersyjnego wermachtu i na tym sie konczy jego zdolnosc umyslowa
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 http://wyborcza.pl/1,95729,2288924.htmlTo o nim
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Niemców maluję od pięciu lat. Ideologia mnie nie interesuje. Przede wszystkim pociągają militaria. Żołnierze niemieccy w porównaniu z polskimi mieli znacznie lepsze wyposażenie. To była wtedy najnowocześniejsza armia świata".;]
suchy84 Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 - Sam siebie sportretowałem w mundurze. Ale bez okularów - wyjaśnia Jaszczuk. Ojciec do syna: - Jezus Maria, schowaj ten obraz, znowu skandal będzie!"No, kto go znajdzie???
Sobiepan Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 Intelektualna ciamajda, którą jego ukochani Niemcy zawieźli by taxówką do najbliższego KL. Objawy pacjenta wskazują na syndrom zbitego psa. Powinni mu w tej białej podlaskiej zlecić sprzątanie hotelowych kibli po niemieckich wycieczkach - byłby to pewnie dla niego honor i inspiracja do kreowania kolejnych wybitnych dzieł.
wolfik1 Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 Próbował mi się wbić do znajomych" na Naszej Klasie i to kilkakrotnie ale go pogoniłem, po pierwsze nie znam człowieka a po drugie te jego gryzmoły przesiąknięte ideologią...powinien się nim zająć psychiatra albo ABW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.