Skocz do zawartości

moje znaleziska - Bartass11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
bartas the tuna ma racje, PRLek na forum tyle nie wrzucaj, najlepiej wcale. Poszukaj coś czego nie bedziesz w stanie zidentyfikować, lub jakies ciekawsze monetki i wtedy pokazuj

pozdrawiam
adek

hehe dobre:D bartass11 ale to jest forum traktujące o militarce, historii, wiekowych znaleziskach, numizmatyce, odkryciach(oczywiście;]) itd...a nie o byle czym wyszarpanym z gleby...to, że masz wykrywacz i gdzieś tam sobie łazisz i kopiesz wcale nie pozwala Ci ani tym bardziej nie zobowiązuje Cię do jakiegokolwiek ingerowania i uczestnictwa w życiu Forum...zbierasz drobnice po turystach to spoko, nikomu to nie przeszkadza ale nie znaczy to, że masz zaraz zanieczyszczać tym forum...a skoro masz wykrywke i nie interesuje Cię oranie runa czy pola to najwyraźniej nie jest to miejsce dla Ciebie.może załóż sobie blog...pozdr

Panowie!

Nagrody rozdane, ale kolejnej gali już nie będzie, tak więc proszę o poszanowanie kolegów z forum.

Tak więc proszę o spokój albo wątek ląduje w koszu.

Wszelkie wątpliwości co do sposobu moderacji proszę kierować bezpośrednio do modów, bądź administratora.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 22:45 09-02-2009

Jak kol. Bartass11 chce pokazywać współczesne monetki - niech to robi, a jak ktoś nie chce pogratulować mu znalezionych 10zł to proszę nie robić w tym wątku kolejnej kłótni, po prostu jak nie interesuje to nie wchodzić i nie komentować.

dajcie sobie spoko z tym sikunem -jestem w Biesach jest super mam sporo fajnych fotek -dam jak wróce :):) dzieki wszystkim za za podobne stanowisko co do tego gościa - już pewne sprawy sie powierdziły -jakby powiedział Bociek nie karmić Trola - wywala mi zasięg -pozdrawiam wszyskich

Kado15 musze Tobie podziekowac za wzrost odwiedzin mojego watku, i dziekuje tym ktorzy jednak
nie widza nic zlego w tych zdjeciach wychodzac z zalozenia jego watek wiec niech wstawia to co chce
bylem 2 dni w delegacji i troszke sie tu pozmienialo
Polska to jednak dziwny kraj...niby 90% to katolicy ale zero w nich tolerancji..
zupelnie nie rozumiem po co te sprzeczki...
Was podnieca kawalek zardzewialej blachy...ktora nic nie przypomina i rozpada sie w dloniach a mnie 10gr moneta obiegowa I TYLE

A DO TYCH WSZYSTKICH KRZYKACZY MAM MALE PYTANIE
DLACZEGO NIC DZIWNEGO NIE WIDZICIE W TYM ZE NP KTOS WSTAWIA SKLEJANE MODELE SAMOLOTU - (co w tym odkrywczego), i zeby nie bylo ja do tej osoby nic nie mam...mial ochote to wstawil, tak jak ja mialem ochote wstawic swoje zdjecia
I
prosze przestancie wypisywac tu takie pierdoly...a jesli chcecie sobie ulzyc bo mieliscie zly dzien w pracy czy w szkole to zalozcie sobie nowy watek i tam wylewajcie swoje zale

Bartas11 - Może dlatego że są to modele związane z techniką i historią głównie 2 wojny światowej?A wstawianie obecnej zawartosci portfela ma z historią i odkrywaniem tyle wspolnego co wstawianie zawartosci lodówki w sklepie monopolowym?

bartass11 bez urazy ale chyba troche nie Rozumiesz o co tu chodzi i jakich ludzi,(z małymi wyjątkami), skupia to forum.Nikt przecież nie czepia się Ciebie i tego ,że szukasz, tylko po co pokazywac współczesny bilon..? To forum skupia pasjonatów historii (w głównej mierze wojskowości). Pokazałeś jedną fotke pt...ludzie mój sprzęt nieźle wyłapuje współczesne monetki..."i ok. wszyscy przyjęli do wiadomości.. A kolejne fotki z opisami w stylu..dzisiaj 11,56zł...to w sumie po co? Napisz nam prosze. Chyba,że mamy to interpretowac w ten sposób,że bartass chodził dzisiaj np.2 godziny i znalazł 11,56...to nam daje 5,78zł na godzine...(wiedząc,że to współczesny bilon, będący obecnym środkiem płatniczym w Polsce),wychodzi nam na to ,ze bartass11 zarobił 5,78zł za godzine...Upsss to też chyba kiepsko brzmi-bo skoro to znalezisko nie ma wartosci historycznej..to chociaz finansową miec by mogło...ale nie ma...pozostaje więc pytanie Chwalisz sie ? czy Żalisz? (nie wspomne nawet o wyjsciu za 1,46zł....bo to jeszcze ciekawsza" stawka) Także nie Obrażaj się za krytykę...poprostu forumowicze nie wiedzą co autor ma na myśli... Jeżeli cieszą Cię współczesne monetki to fajnie...ale zachowaj tą radośc dla siebie a nam Prezentuj znaleziska o jakiejś wartości historycznej. Pozdrawiam,życze sukcesów ps.post nie ma charakteru złosliwego i prowokujacego dalszych polemik ..ot taka myśl..;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie