Cpt.Nemo Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Zenit ? Sprzedaz wykrywek bez zezwolenia tez powinni zlikwidowac bo wiesz, ludzie sa rozni...Ja nie zamierzam jako porzadny czlowiek byc dyskryminowanym bo ludzie sa rozni. Niech tych roznych lapie policja i sie z nimi wozi, ale co ja mam do tego ? No to ze nie mam mapek i byc moze tu i owdzie wejde w szkode :( Ale z drugiej strony tez i Odkerywca nie ma kasy od wielu takich jak ja, ktorzy by dali jak by redakcja cos dla nas robila. Kolo sie zamknelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Kupuję i będę kupował.Może poziom ostatnio trochę się obniżył ale...Jestem tzw.starej daty" i przyzwyczajenia pozostają. :)A z tą mapą archeo to Super Pomysł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antykor-art Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ja czasami kupuję Odkrywcę", interesują mnie sztolnie i tunele, ale to zależy od miejsca zamieszkania, nie interesują mnie odkrycia na wyspie Wolin, albo w Poznaniu ale rejon Dolnego Śląska. Problem w tym, że z legalnych odkryć jest bardzo mało zdjęć i dokumentacji. Sztolnie o wiele lepiej opisuje czasopismo Sudety". Odkryć jest wiele i nie wszystko można zmieścić, ale taka dokumentacja (zdjęcia) odkrycia jak np. sztolnia przy jeziorze Bystrzyckim to się nadaje do pisma Przyjaciółka", a nie dla fachowców. Chyba że się tylko daje cynk dla amatorów przygód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsa929 Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Jeżeli ktoś chce to udostępnię numery 'Odkrywcy' z 98'numer: 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06 czyli cały 1998 rok na maila w formacie pdf- Adobe Acrobat. Każdy ma 7-8MB. Czyli pojedynczo przejdą mailem. Jak coś to piszcie na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 A mi kupuje narzeczona. A jak przestanie to sam se będe kupował heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Nigdy nie kupiłem nawet jednego egzemplarza tego czasopisma i chyba nie kupię(tylko krowa nie zmienia poglądów...:)) )....z eksploracją detektorem nie ma nic wspólnego...a przydatność jest dobra dla kogoś,kto jest na poziomie np.Jabola...Jabla..Jabela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Jeśli nigdy nie kupileś to skąd możesz wiedzieć o czym jest ? :)Nie zgodzę się z Tobą często są artykuy bardzo przydatne np. testy wykrywaczy, kolekcje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Kolego barsa929 nic nie udostępnisz bo łamiesz prawo. Prawa należą do Marka Dudziaka który jest przy okazji radcą prawnym - podać Ci kontakt? Szanuj czyjąś pracę i własność. Najlepszym wyznacznikiem poziomu gazety jest jest sprzedawalność a ta systematycznie rośnie. Więc cała misterna teoria poszła w łeb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsa929 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 o.k. w pełni się z Tobą zgadzam. Mój wcześniejszy post jest nieaktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Pojawił się obrońca pożyczania", pozwolicie że zacytuję e-mail który otrzymałem, email jest oryginalny:ocian jesteś pierdolonym hujem że straszysz ludzi którzy chcą pożyczyćdo przeczytania gazete.jakbym osobiście poszedł i pożyczył od barsa teżbyś zaczął grozić śmieciu pierdolony?pierdol sie huju"I dzięki takiej mentalności ten kraj zawsze będzie porównywalny z Kambodżą. Podam również adres e-mail tego delikwenta 194ad1@wp.pl oraz login: LivenI robię to po to żeby wszyscy wiedzieli z kim mają do czynienia a przy okazji temu Panu już podziękujemy za udział w życiu naszego forum teraz i na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 A cóż można o takim powiedzieć ? To biedny prosty człowiek i nie wie co czyni .A tłumaczyć ,szkoda czasu .Największym naszym przekleństwem jest właśnie to ,że dzisiaj każda łajza może mieć wykrywacz ,nazywać siebie poszukiwaczem i robić do okola kibel ,na nasze konto .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Pojechał cham po całośći.Zgadzam sie z kolegą kokesh w 100% i ciesze sie że Bocian pokazał na forum jakimi debilami są niektórzy użytkownicy.Znając życie napisał to jakiś gnój który nie wie co to prawa autorskie etc. bo go Pani w szkole nie nauczyła.Szkoda gadać.<pozdro dla wszystkich za wyłączeniem tego delikwenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Normalna wypowiedź na poziomie gimnazjalnym, niestety tacy osobnicy wcale nie są już wyjątkami, wykrywacze też im rodzice kupują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodziak Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Ja w tym roku kończę gimnazjum i wcale nie wypowiadam się w taki sposób, a wykrywacz kupiłem za własne zarobione pieniądze, więc to też zależy wiele od osoby. A Odkrywce czasami kupuję, jeśli jestem w empiku, ale to tylko sporadycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Młodziak - serce rośnie, że jednak są wyjątki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Nie jest jedyny, ja co prawda do liceum uczęszczam ale dopiero pierwsza klasa. I co odzywam sie tak do innych? Wprowadzam zamęt?Nie.To tylko zależy od człowieka.Danieloff jest dużo więcej osób zalogowanych na forum które jeszcze nie mają 18lat a sie jakoś zachowują. Jeszcze raz powtarzam wszystko zależy od człowieka.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 No i wykrywke kupiłem za swoje zarobione pieniądze.Prawie każda suma jaka była przeznaczona na moją pasje była z moich niekiedy ciężko zarobionych pieniędzy.I nie żałuje że się tym zajmuje i że temu poświęcam czas.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 I tak trzymaj chlopie!A z burakami damy sobie rade - bez wzgledu na ich wiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Jestem tylko ciekaw czy Ci krytykanci mają w domu same oryginalne filmy , gry, oprogramowania , muzykę itp :) taka mała dygresja . pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Krytyka zdaje sie dotyczyla formy wypowiedzi pewnej w/w osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 tak wiem o tym nie mówię, z tą krytyką zgadzam się w 100 % . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodziak Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Właśnie, dużo jest takich osób jak wspomniał Paweł, o ile mogę tak napisać po imieniu bo nie chcę po nicku. :) Nie można kierować się tylko wiekiem, przecież wiadomo że nie jedna dużo starsza osoba może okazać się mniej ,dojrzała, przez swoje wypowiedzi i zachowanie. Ludzi nie można szufladkować w kategorii wieku, chociaż przyznać trzeba że częściej tak wyrażają się młodsze osoby, ale to naprawdę zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Bez urazy, chłopaki, celowo Was trochę sprowokowałem:-) Ale jest niestety prawdą, że gimnazjum" zapracowało na swoją złą opinię, i powiedziałbym, że bardziej koleżanki niż koledzy. Ale na tym Forum są sami fajni gimnazjaliści i tak trzymać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Kto chce niech kupuje a kto chce nie pozycza.Ja kupilem 3 numery i to o 3 za duzo.Szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Młodziak pewnie że można po imieniu:)Pewnie Woytas że tak będe trzymał:)I z tobą Danielu sie też zgadzam, dziewczyny usilnie pracują na złą opinie gimnazjum.Tak było jest i pewnie będzie.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.