thanatos Napisano 28 Listopad 2008 Autor Napisano 28 Listopad 2008 Czy ktoś się zetknął z czymś takim? Pierwszy raz coś takiego widziałem. Nie przypominam sobie, aby był taki znak. A może się mylę?A.O.
8total4 Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 może to robota jakiegoś smyka graficiarza, z szablonu ? :)pozdro!!
thanatos Napisano 28 Listopad 2008 Autor Napisano 28 Listopad 2008 Na graficiarza mi to nie wyglądało! Oglądałem znak z bliska. To chyba fabryczna robota. Co ciekawe, są dwa takie znaki, ustawione po przeciwnych stronach mostu. Podobno w tym miejscu był kiedyś drewniany mostek/kładka. Może dlatego ta fajka???
Swiety82 Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Jedyne co mi przychodzi na myśl to obszar podatny na pożary i znak oznacza zakaz palenia? Otwartego ognia?
8total4 Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 wg. mnie jeżeli miałby być to zakaz, to tylko palenia fajki, bo jest nietreściwy w odniesieniu do innych dziedzin..pozdro!
talgo Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 ciężko powiedzieć u mnie jest taki ale na kwadratowy z niebieską obwódką ale jest drogi wewnętrznejhttp://www.garnek.pl/elawes/1846497/znak-drogowy
GzesioB Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 Stary znak.Oznaczający zakaz palenia.Aktualnie są dwa : Zakaz palenia - taki przekreślony papieros oraz zakaz używania otwartego ognia - taka przekreślona zapałka.Znaki z zakresu BHP.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.