thanatos Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Czy ktoś się zetknął z czymś takim? Pierwszy raz coś takiego widziałem. Nie przypominam sobie, aby był taki znak. A może się mylę?A.O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 może to robota jakiegoś smyka graficiarza, z szablonu ? :)pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thanatos Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Na graficiarza mi to nie wyglądało! Oglądałem znak z bliska. To chyba fabryczna robota. Co ciekawe, są dwa takie znaki, ustawione po przeciwnych stronach mostu. Podobno w tym miejscu był kiedyś drewniany mostek/kładka. Może dlatego ta fajka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Jedyne co mi przychodzi na myśl to obszar podatny na pożary i znak oznacza zakaz palenia? Otwartego ognia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 wg. mnie jeżeli miałby być to zakaz, to tylko palenia fajki, bo jest nietreściwy w odniesieniu do innych dziedzin..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 akaz wjazdu dla miękkich faj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 ciężko powiedzieć u mnie jest taki ale na kwadratowy z niebieską obwódką ale jest drogi wewnętrznejhttp://www.garnek.pl/elawes/1846497/znak-drogowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp8oob Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 To proste akaz fajczenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Trooper chyba zakaz ruchu mięką fają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Stary znak.Oznaczający zakaz palenia.Aktualnie są dwa : Zakaz palenia - taki przekreślony papieros oraz zakaz używania otwartego ognia - taka przekreślona zapałka.Znaki z zakresu BHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.