Skocz do zawartości

mężczyźni zatrzymani za niemieckie monety

dellph

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku przecierałem oczy, później chwilę się śmiałem, ostatecznie przeraziłem. Po obejrzeniu materiału policyjnego, widząc Pfenningi i łuskę ukazaną jak kilogram trotylu nie jestem pewien, czy nie zamkną kilka tysięcy ludzi w całej Polsce....:/

Przecież to trzeba mieć, żeby za szkopskie pfennigi i inne...eeeh szkoda pisać. I konkretny podpis pod zdjeciem Policjanci znaleźli...rewolwer z lufą, magazynkiem bębenkowym i stalową rękojeścią." No cos podobnego.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 23:06 18-11-2008

Panowie, popatrzcie na to z drugiej stony. Kopali po obsianym polu i robili szkody rolnikowi... ten się wreszcie wkurzył i kiedy znowu zobaczył biegających po jego polu z wykrywaczami, zawiadomił policję... Ja się temu rolnikowi nie dziwię, bronił swojej własności.

jeśli to prawda co powiedział zacytowany policjant to sprawa pójdzie do umorznia bo ani jeden z wymienionych fantów nie ma nic wspólnego z archeologią.No chyba że znajdzie się idiota prokurator i wymyśli szukanie bez zezwolenia Wojewódzkiego Krwiopijcy Znaszychpodatków

Trzymajcie mnie niedzwiedzie bo nie wytrzymam.A jak on krecił tym bębenkiem-jak by miał zaraz wystrzelic.Zaczynam sie pakowac,bo mam w domu pare feningów.Przyjdzie mi przez to na obczyznie pare latek posiedziec.Uciekam-Zegnajcie.

Sytuacja ta jest co najmniej chora i przerażająca .
Nie wiem już ,czy monetki lub metalową klamrę od paska mogę w domu trzymać ?!
Za znalezienie ,,boratynki,, będziemy dostawać 6 lat , a za ,,rzymkę,, 10 lat pozbawienia wolności .
Do tego zajmą nasze konta bankowe , oczywiscie zwolnią nas z pracy i będą nas wytykać na ulicy palcami !
Tylko za co ? za Naszą pasję ? Za to ,że wyciągamy z ziemi to co WKZ w dupi.. ?!
Gdzie Oni byli przez te wszystkie lata gdy ludzie ze ,,wschodu,, i ,,zachodu,, wywozili pociągami nasze rodzinne skarby? Gdzie oni są gdy niszczeją pałacyki i inne dworki należące do skarbu państwa ?
Apeluje do Was drodzy archeolodzy i pracownicy WKZ - ruszcie tyłki,kupcie wykrywki i zbierajcie fanty sami!

Witam, nie czytałem wszystkich postów, ale po obejrzeniu filmiku zobaczyłem pistolecik który ostatnio był na allegro i na naszym forum głównym w temacie Allegro Hits. No proszę pewnie przez pistolecik wpadł:(:( po za tym POLICJA TO ISTNE DEBILE

Co do tego, że rolnik się wkur**ł, to jasne. Barany łażą komuś po polu bez zapytania i wtedy dzieją się takie rzeczy. Ale to nie przez rolnika wyszło przecież ale przez Alledrogo..trzeba być ostatnim pajacem, żeby to wystawiać na sprzedaż...
Co do zbliżenia na łuskę, to fakt- normalnie hit. Tak jakby gość robił najazd kamerą na Bursztynową Komnatę:D

Najbardziej oryginalny jest podpis-drogowskaz pod zdjęciem:

,,Mieszkańcy opowiadają, że poszukiwacze śladów przeszłości pojawiają się przy ul. Nowowiejskiej od lat. Szukają po obydwu stronach torów.

(Emilia Chanczewska),,

Wydaje mi się ze ta pani popełniła przestępstwo, ponieważ zdradziła tajemnicę gdzie to było i gdzie warto jechać na poszukiwania...hahaha. Wydaje mi się, że po tym artykule dopiero tam się zacznie dziać!!!!

:) anty szkodnik to bedzie jak w skeczu smolenia o nie stonka to dzieci z kolonii" :) hehehe ale swoja drogą teraz było zgłoszenie i policjanci musza zatrzymac do wyjasnienia oj jeszcze tylko wylapać wszystkich z kładami i te wstrene krety i smoluchy przestana nekac biedna ojczyzne i bedzie lepeij gieldy pojda do gory zminiejszy sie zlodziejstwo i inne przestpstwa ludzie beda bezpieczniej chodzic po polach nieuzytkach bo sie nikt o dolek nie potknie ehh paranoja

Dla mnie najśmieszniejszą wypowiedzią jest:
Nieporozumieniem jest tłumaczenie, że ktoś nie wiedział, że tam było stanowisko archeologiczne. Przecież przypadkowo tam się nie znalazł!" kpina

Mnie podoba się ta wypowiedź pod artykułem:)

Pojebało naród!!! I kto pisze takie pierdoły, przecież to rzeczy oczywiste: "Policjanci znaleźli...oraz rewolwer z lufą, magazynkiem bębenkowym i stalową rękojeścią a z czym miał być??? Z ku***em zamiast lufy i torbą zamiast rękojeści...."

PozdrO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie