dellph Napisano 18 Listopad 2008 Autor Share Napisano 18 Listopad 2008 a co wy na to chyba lekka przesada http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081118/STARGARD/782578589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Tych to przynajmniej za kasę" zatrzymali, bo pamiętam pewnego forumowicza, którego zatrzymali za guzik...lub dwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 serce się kraje, jak to się czyta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Na początku przecierałem oczy, później chwilę się śmiałem, ostatecznie przeraziłem. Po obejrzeniu materiału policyjnego, widząc Pfenningi i łuskę ukazaną jak kilogram trotylu nie jestem pewien, czy nie zamkną kilka tysięcy ludzi w całej Polsce....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Przecież to trzeba mieć, żeby za szkopskie pfennigi i inne...eeeh szkoda pisać. I konkretny podpis pod zdjeciem Policjanci znaleźli...rewolwer z lufą, magazynkiem bębenkowym i stalową rękojeścią." No cos podobnego.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 23:06 18-11-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Panowie, popatrzcie na to z drugiej stony. Kopali po obsianym polu i robili szkody rolnikowi... ten się wreszcie wkurzył i kiedy znowu zobaczył biegających po jego polu z wykrywaczami, zawiadomił policję... Ja się temu rolnikowi nie dziwię, bronił swojej własności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 jeśli to prawda co powiedział zacytowany policjant to sprawa pójdzie do umorznia bo ani jeden z wymienionych fantów nie ma nic wspólnego z archeologią.No chyba że znajdzie się idiota prokurator i wymyśli szukanie bez zezwolenia Wojewódzkiego Krwiopijcy Znaszychpodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Longwood możesz rozwinąć że żaden znaleziony fant nie ma nic wspólnego z archeologią"? Tzn. nie podchodzi pod ustawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Z tego co ja wiem to archeologia nie zajmuje się tak młodymi fantami jak XIX i XX wiek.Archeologiczne badanie terenu bitwy pod Pułtuskiem to bodaj najmłodsze stanowisko archeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Wojewódzki Krwiopijca Znaszychpodatków" :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Trzymajcie mnie niedzwiedzie bo nie wytrzymam.A jak on krecił tym bębenkiem-jak by miał zaraz wystrzelic.Zaczynam sie pakowac,bo mam w domu pare feningów.Przyjdzie mi przez to na obczyznie pare latek posiedziec.Uciekam-Zegnajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Sytuacja ta jest co najmniej chora i przerażająca .Nie wiem już ,czy monetki lub metalową klamrę od paska mogę w domu trzymać ?!Za znalezienie ,,boratynki,, będziemy dostawać 6 lat , a za ,,rzymkę,, 10 lat pozbawienia wolności .Do tego zajmą nasze konta bankowe , oczywiscie zwolnią nas z pracy i będą nas wytykać na ulicy palcami !Tylko za co ? za Naszą pasję ? Za to ,że wyciągamy z ziemi to co WKZ w dupi.. ?! Gdzie Oni byli przez te wszystkie lata gdy ludzie ze ,,wschodu,, i ,,zachodu,, wywozili pociągami nasze rodzinne skarby? Gdzie oni są gdy niszczeją pałacyki i inne dworki należące do skarbu państwa ? Apeluje do Was drodzy archeolodzy i pracownicy WKZ - ruszcie tyłki,kupcie wykrywki i zbierajcie fanty sami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 A po cholere mają kupywac?mają w naszej postaci tanią siłę roboczą.Policja za nich zbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 A widzieliście zblizenie na tą łuske? :D tak jak by to był jakiś pocisk możdzierzowy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Ciekaw jestem czy mu oddadzą fanty czy przepadną. Co do łuski: taaaaka duża była... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Witam, nie czytałem wszystkich postów, ale po obejrzeniu filmiku zobaczyłem pistolecik który ostatnio był na allegro i na naszym forum głównym w temacie Allegro Hits. No proszę pewnie przez pistolecik wpadł:(:( po za tym POLICJA TO ISTNE DEBILE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Co do tego, że rolnik się wkur**ł, to jasne. Barany łażą komuś po polu bez zapytania i wtedy dzieją się takie rzeczy. Ale to nie przez rolnika wyszło przecież ale przez Alledrogo..trzeba być ostatnim pajacem, żeby to wystawiać na sprzedaż...Co do zbliżenia na łuskę, to fakt- normalnie hit. Tak jakby gość robił najazd kamerą na Bursztynową Komnatę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 A nie wydaje wam się jakiś znajomy ten pomalowany na czarno kanarek? :) chyba go widziałem kiedyś na naszym forum bodajże w dziale nasze odkrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Czy to ważne kogo ten kanarek,ważne jest to jakich mamy polityków,policję i tych co te głupoty wypisują w gazetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Najbardziej oryginalny jest podpis-drogowskaz pod zdjęciem: ,,Mieszkańcy opowiadają, że poszukiwacze śladów przeszłości pojawiają się przy ul. Nowowiejskiej od lat. Szukają po obydwu stronach torów.(Emilia Chanczewska),,Wydaje mi się ze ta pani popełniła przestępstwo, ponieważ zdradziła tajemnicę gdzie to było i gdzie warto jechać na poszukiwania...hahaha. Wydaje mi się, że po tym artykule dopiero tam się zacznie dziać!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Trzeba tam się będzie kiedyś wybrać....jeszcze może przed mrozami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 :) anty szkodnik to bedzie jak w skeczu smolenia o nie stonka to dzieci z kolonii" :) hehehe ale swoja drogą teraz było zgłoszenie i policjanci musza zatrzymac do wyjasnienia oj jeszcze tylko wylapać wszystkich z kładami i te wstrene krety i smoluchy przestana nekac biedna ojczyzne i bedzie lepeij gieldy pojda do gory zminiejszy sie zlodziejstwo i inne przestpstwa ludzie beda bezpieczniej chodzic po polach nieuzytkach bo sie nikt o dolek nie potknie ehh paranoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 swoją drogą ciekawe że psy wyłapują tylko ludków ze sprzętem z dolnej półki cenowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Dla mnie najśmieszniejszą wypowiedzią jest: Nieporozumieniem jest tłumaczenie, że ktoś nie wiedział, że tam było stanowisko archeologiczne. Przecież przypadkowo tam się nie znalazł!" kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Mnie podoba się ta wypowiedź pod artykułem:)Pojebało naród!!! I kto pisze takie pierdoły, przecież to rzeczy oczywiste: "Policjanci znaleźli...oraz rewolwer z lufą, magazynkiem bębenkowym i stalową rękojeścią a z czym miał być??? Z ku***em zamiast lufy i torbą zamiast rękojeści...."PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.