Skocz do zawartości

Mój najpiękniejszy fant

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy z nas ma wykopane mnóstwo dołków,a co za tym idzie i mnóstwo przeróżnych rzeczy.Klamer,guzików,krzyżyków,medalików,monet itp.mnóstwo by wymieniać.W wątku tym chciałbym aby każdy mógł zaprezentować TEN JEDEN" fant w kolekcji(zbiorach),który go zauroczył i stanowi tzw.oczko w głowie"(kolekcji).

Oto mój :krzyżyk o wymiarach 7,5cmx4cm ,jak widać ułamany i sklejony :( .Górna część znaleziona wcześniej,dolna belka dopiero po 4 miesiącach ok 5 m od reszty.Nic mnie tak nie cieszy jak on,zajmuje centralne miejsce na tablicy,nie ma dnia żebym na niego choćby nie zerknął .

p.s proszę o zamieszczanie jednego przedmiotu

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzięki za gratulacje,ale wątek jest założony dla każdego kto chce zaprezentować swój:

"TEN JEDEN fant w kolekcji(zbiorach),który go zauroczył i stanowi tzw."oczko w głowie(kolekcji). "

zapraszam do prezentacji

A oto moje cudo,nie jest to żaden medal,odznaka ani nic co można jakoś sklasyfikować,w żaden racjonalny sposób nie można określić jego materialnej wartości, ale to nie jest istotne.Ten fant mnie zauroczył,więc pozwalam sobie go tu zamieścić.

Krzyż został znaleziony w zeszłym roku podczas wyprawy na mazury,fotkę zrobiłem po powrocie,obecnie krzyż ma własną mini gablotkę i wisi na honorowym miejscu.

Ps.bardzo fajny pomysł na wątek kolego Bruner0

Pozdrawiam

muszę takiego małego ofa we własnym wątku napisać,ale zawsze zazdroszczę jak ktoś coś znajdzie z elementami emalii(bo na tym krzyżu to emalia?), ja jak na razie znalazłem 2 małe wpinki ale z resztkami tejże
Panowie przedmioty jak najbardziej warte tego wątku ,pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie