bjar_1 Napisano 10 Luty 2016 Share Napisano 10 Luty 2016 Co tu się kurde dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Luty 2016 Share Napisano 10 Luty 2016 za późno - było kasować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Luty 2016 Share Napisano 10 Luty 2016 Firmanty plagiata popełnił... zasypiemy cały świat swoimi... nawet pingwiny będą nosić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Zróbcie takie na rzepy z odblaskami. Dla 'smutnych' Panów w ciemnych okularach będzie to zawsze jakieś ułatwienie i światełko w tunelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 odblaski?lepsze mocne, mrugające ledy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Dla Bjara i Jacka różowe i pulsujące...I wtedy nikt nie będzie udawał, że Jacek to nie kosmita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Yetti , a Ty zamiast wypuszczać towar na rynek się Jackiem zajmujesz.Dochody spadają a kolejka pod sklepami rosnie i jest bałdzo niezadowolona.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 No właśnie. We środę miał Bjar towar odebrać i podać szczegóły. Ja się pytam gdzie one są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Rafal77 skąd masz tą naszywkę??? Nie zasypujcie świata tymi znaczkami. Nie wiadomo czy będą chcieli je nosić, a poza tym im mniej jest ich tym są bardziej cenne. O jakiej walizce piszecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 skądkolwiek by jej nie wziął to posłużyłeś się nie swoim projektem ,a to jakby nie patrzeć jest kradzież ....,a to już nie są żarciki jak powyżej ,robie w branży graficznej i wiem jak to wpienia jak ktoś leci po twojej krwawicy (choć tu to może nie aż taka krwawica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Krwawica czy nie, prawo autorskie naruszyć łatwo, a później po sądach się włóczyć - nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Jutro odbiorę naszywki, bo wczoraj miałem urodziny i trochę zapiłem pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 A to zmienia postać rzeczy. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal77 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Firmanty,naszywka powstała kilka lat temu.Nie twierdzę że to plagiat,pytałem bo może Ty ją wymyśliłeś(i też jesteś na Eksploracja Podkarpacie") Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Jestem projektantem tego znaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 znaczy się zaprojektowałeś to dla forum Eksploracja Podkarpacie,jeśli tak to tyle ,ale proszę o potwierdzenie ,wtedy ładnie przeproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 2 Kwiecień 2016 Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Torba5 co ty taki ciekawski? Teraz to sobie zgaduj nicponiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.