festunguben Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 Co to za szkiełko? Może element latarki albo jakiegoś światełka??? Ale nie ma wejścia na żarówkę...
festunguben Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 Co to za szkiełko? Może element latarki albo jakiegoś światełka??? Ale nie ma wejścia na żarówkę...
Fester Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Wygląda dokładnie jak kontrolka z samochodu lub innego pojazdu. Kiedyś znalazłem starą deskę rozdzielczą nie wiem od czego i wydłubałem kilka takich samych szkiełek". Postaram się odszukać je i wrzucić fotkę.
Fester Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Butchcassiddy, masz rację. Moje są troszkę mniejsze i dają dzikie ostre światło które mnie osobiście w szoferce by wkurzało.
butchcassiddy Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Moim zdaniem to nie lampka tylko odblask, rzeczywiście od roweru. Podobne kontrolki owszem bywały ale nie tych rozmiarów. Pozdrawiam.
Catadero Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Element tylnego światełka rowerowego-okres międzywojenny.Możesz odczytać napisy?C.
festunguben Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 ciężka sprawa :) tyle co udało mi się odczytać:P.f.? Nr.3Lohm???nThx. Pozdro
Molke Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Potwierdzam tylna lampka rowerowa czesto znajdywane same szkielka :( czesto trafia sie tez koloru bialego :)
Pytanie
festunguben
Co to za szkiełko? Może element latarki albo jakiegoś światełka??? Ale nie ma wejścia na żarówkę...
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.