grba Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 Na YouTube obejrzałem wczoraj ukraiński film z 2003 roku Żelazna sotnia" Залізна сотня http://www.youtube.com/watch?v=DXNKrHdWs0c&feature=relatedNie będę rozpisywał się... Postacie Polaków, polskie mundury to karykatura, agitka w najlepszym sowieckim stylu. Zresztą Studio im. Dowżenki ma tradycje...
grba Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 Tak w filmie wygląda generał Świerczewski...
pomsee Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Oglądałem to dziadostwo parę lat temu w całości.Nie warte uwagi.
danieloff Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Też to widziałem, polecam dla rozrywki, szczególnie mundurologom:-) Najlepsza z całego filmu była reklama restauracji na samym początku.
pomsee Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Oczywiście amatorzy bajek z mchu i paproci będą po obejrzeniu tego filmu" usatysfakcjonowani :)))
martian. Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Obejrzałem jeszcze kilka o ich bohaterach... Tacy sami mądrzy jak nasi polscy, słowiańscy neonaziści, fascynaci i piewcy chwały SS, WH i im podobnych. Ale cóż zrobić, jeśli nie ma się chlubnych bohaterów i kart historii, nie zna się jej i nie ma się zasad moralnych... Trzeba tę miłość" (czyt nacjonalizm) do ojczyzny jakoś uosobowić. Szkoda, że akurat do bandytów....W ich przypadku potrafię to zrozumieć bo to ich właśni bohaterowie-bandyci, w naszym polskim przypadku to mimo najszczerszych chęci niestety NIE!!!!
dzieci3 Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Żałosny,ale jaka kultura taki poziom.Wsio normalno.Pzdr.
herrmateuss Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Na tych pagonach to można by było pofrunąć :D
yorik Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 I orły z kołnierza chyba same fruwać potrafią. :)
Molnar Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 wielki fałsz, bohaterowie spod znaku Tryzuba,a gdzie nasze dzieci wiazane przez nich do drzew drutem kolczastym,fałsz i jescze raz fałsz!!!!! eh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.