Geo Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Tył paskudy: do czego mogła służyć?. Na czapkę SS za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Co ty gadasz żałuję że nie oglądałem.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Czapka znaleziona wiosną po 60-ciu latach w kanie po mleku- strasznie śmierdziała. Z jakich to wojsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Chyba pasuje do głowy konia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Takie czachy nosili na czapach żołnierze z brunszwickich pułków huzarów armii kajzerowskiej ,nie jest to byle co http://www.kaisersbunker.com/pt/pt128.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 A i na czakach fizylierów brunszwickich także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 gratulacje. fajny fancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 No, no to sie nazywa fant !Moje gratulacje.P.S.Gdybyś chcial sprzedać/zamienić to jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 ożesz! :Dmusicie psuc ludziom słoneczne dni takimi trafieniami ?:);)Geo: teraz zbieraj na brunszwickie czako ;]pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.