marcjew 0 Posted October 21, 2008 z mieczem!Pomocy... Share this post Link to post Share on other sites
marcjew 0 Posted October 21, 2008 z mieczem!Pomocy... Share this post Link to post Share on other sites
panzerkris 0 Posted October 21, 2008 Marciew graty wielkie!!! Przebiłeś moje fanty na łeb;)Widze ze z nerwów obgryzłes linijke:)Wieczorem bede wiedział co z Twoją odznaką. Pozdro iDo soboty kolezko drogi;) Share this post Link to post Share on other sites
Kiler 0 Posted October 21, 2008 Polska korpusówka szkoly podchorazych piechoty. Share this post Link to post Share on other sites
marcjew 0 Posted October 21, 2008 Dzieki Kiler. Mam jeszcze jedno pytanie czy jest to fancik sprzed 1939r.bo w necie sa zbiezne informacje.Panzer Tobie tez sie poszczesci mam nadzieje:)))Pozdrawiam!!! Share this post Link to post Share on other sites
Catadero 4 Posted October 21, 2008 Oznaka szkolna podchorążych szkół oficerskich na patki i kołnierz płaszcza wprowadzony w WP w 1949 roku-blacha mosiężna niklowana 44x24 mm, mocowanie na dwie szpilki.C. Share this post Link to post Share on other sites
z mieczem!Pomocy...